perjantai 29. elokuuta 2014



Tuhansien miljardien ruplien tilaisuus ja hallituksemme haluaa hukata sen!


Tuleeko koskaan mieleen, kun äänestätte Kokoomusta, RKP:tä, KD:tä, Vihreitä että äänestätte väärin, itseäänne vastaan, isänmaamme häviämisen puolesta.


Kapitalismi on romahtamassa, sitä ei voi hallita ilman kylmää tai kuumaa sotaa. Elämme vaarallista aikaa, sillä jo aika pieni seikka voi eskaloitua suureksi kriisiksi.
Talousjärjestelmämme riippuu täysin kapitalismista, ja sen pääomien uusiintumisesta. Nämä pääomat ovat suurimmalta osaltaan sidottuja korkean teknologian ja sotatarvikkeiden teollisuutteen. Kapitalismi on romahtamassa, sitä ei voi hallita ilman kylmää tai kuumaa sotaa, juuri tuon pääoma sidonnaisuuden vuoksi. Suomi on mukana tässä kapitalismin kriisissä, Suomella on köyhiä jo yli miljoona, hiljan vielä 0.7 miljoonaa, syrjäytettyjen määrän, lähes tuplatessa tuon luvun. Suomi on mukana tässä kapitalistisen järjestelmän luomassa kriisissä entistä vakavammin, jos Suomi tekee sopimuksia ja muita siirtoja kohti Natoa.

Hallituksemme on auttamatta rikollinen, se johtaa meitä kohti tuhoa, jota se ja sen eri elimet kuten UPI Ulkopoliittinen instituutti tutkijoineen, eivät ymmärrä. Syyttäjän tulisi uskaltaa toimia, mutta hän on sidosryhmänä hallitukselle, hallituksemme valtiopetosta tukemassa.
Suomen kaikki liittymiset läntisiin sotilas ja muihin aggressio liittoihin ja järjestöihin ovat tekoja, ei vain sotilaallisia vaan ennen kaikkea taloudellisia ja nämä johtavat suoraan Suomen vastakkainasetteluun Venäjän kanssa. Venäjä on piiritetty sadoilla sotilastukikohdilla, Suomi ei saa muuttua yhdeksi lisää, kuten Nato ja Suomen porvaristo haluaa. Nyt elämme viimehetkiä, torjua tämä porvariston kansallemme tekemä uusi petos!

Venäjä tarvitsee ystäviä, ystävyysliitot sen kanssa juuri kriisin alla, takaa Suomelle mahtavan aseman maailman suurimpien luonnonvarojen, ja suuren Venäjän kansan kehittämisen parissa. Venäjä kannattaa sitoa piiriimme, vihollisena emme sitä voi voittaa emmekä ryöstä sen luonnonvaroja. Kauppaa osaavat käydä kaikki, mutta vain miellä on aito oikea tilaisuus olla heidän suuri ystävänsä ja saada tästä maksimi hyöty kansamme ja kansojemme parhaaksi!
Rakastakaamme Venäjää niin sekin rakastaa meitä ja tarjoaa meille tulevaisuuden, joka Naton myötä muuttuu meille pelkäksi tuhkaläjäksi.

Ole Isänmaan ystävä, ole Naton ja länsiliittotumien vihollinen!

Hannu Rainesto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti