tiistai 20. toukokuuta 2014

Suomi, katoava reviiri kapitalistiemme suunnitelmissa



Tämä koko asia on puettavissa yhteen ainoaa käsitteeseen, kapitalismiin. Ja sen kannattajia olette kaikki, kahta tuntemaani lukuun ottamatta. Kapitalismi hallitsee maailmaa, EU:ta, USA:ta ja Venäjää ja siis myös Suomea. Kapitalismi toimii kun sen sisältämä riisto toimii, nyt se yskii ja pahasti ja tarvitsee lääkityksen jotta pääomien uusintamiskierto saataisiin jälleen käyntiin. Keksiikö kukaan mikä on se keino, joka tämän pääomien uusintamisen pyörän saa jälleen pyörimään? No, mikä sitä ylipäätään pyörittää, mikä tekee kapitalismista kapitalismia?

Maailma on kapitalistien hallussa, eikä sillä ole väliä minkä maan kapitalistien, maathan ovat heidän keskenään sopimia reviirejä saada verottaa reviirillään asuvaa kansaa. Mitä isompi väkijoukko reviirillä asuu, sitä enemmän se pyörittää pääomia ja sitä suuremmat ovat myös alueen verotulot, mutta ennen kaikkea kapitalistien omat pääomatulot. Tämän pelin on Suomi jo hävinnyt, siksi suurkapitalistimme täältä katoavat, maa on varattu jo ylimeno ja kauttakulkumaaksi itäisen naapurimme, Venäjän reviirille, sen haltuun ottamiseksi heiltä.

Venäjällä ei ole tarvetta kasvattaa reviiriään, sitä on heillä aivan tarpeeksi, heillä on ainoastaan tarve turvata omat alueensa. Suomi on Venäjän katsannossa ollut alue jota ei ole tarvinnut pelätä, mutta ei ole enää ja jos menemme Natoon, olemme silloin vihollinen, koska olemme läntisen reviirijoukon hallussa.
Rikkaat poistuvat täältä, sen pitäisi kertoa mitä tänne jääville on varattu, vaan eipä kerro, uho vain kasvaa tulevan tuhon edellä.
Suomi ja suomalaiset ovat kansa ja maa joka on häviämässä kansojen joukosta, koska ei osaa asettautua maailmanjaossa oikein, oikealle puolelle suhteessaan naapureihinsa.


Kapitalismi on siis kaatumassa, se hävittää kaatuessaan kaiken jos emme sitä pistä naruihin ennen sitä. Venäjän vihaajat ovat tässä kaiken suurimmat uhkamme ja siten myös olemassa olomme viholliset. Pohjanmaan voisi hyvin antaa pois, koska emme me sinne järkeäkään saa vietyä. Koko maata ei kannata tuhota näiden pölkkypäiden uhoajien vuoksi, tuhotkoon itse itsensä omiin koloihinsa. Joensuu, Jyväskylä, Vaasa linja riittää hyvin meille alueeksi jolla elämme, ja tälle alueelle me muutenkin jo pakkaudumme, koska kapitalismin etu on keskittyä. Pohjanmaasta tulee kaatopaikka maailman jätteille, siellä on riittävän tasaista eikä siellä asu pian enää ketään ja tämä ei ole minun vaan läntisten maiden suunnitelma. Siksi ydinlaskeumat Pohjanmaalle eivät ole heille kauhistus vaan toivomus. Tämä oli muuten yhden ystäväni Lenan näkemys myös, saatoin jopa häneltä tämän ensiksi kuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti