lauantai 14. maaliskuuta 2015



Vallankumous, rakastakaa sitä, sekin rakastaa teitä!



Minä en puhu muusta kuin vallankumouksesta, koska muunlaista muutosta ei ole kuin vallankumous. Siksi puhun aina samalla myös tieteen vallankumouksesta, koska sillä on tasan sama kehitysmääritelmä. Mutta sekään ei näemmä auta, aina mennään siihen mikä on muualta syötetty, ei järjellä mietitty!

Ystäväni, sinä teet saman virheen kuin kaikki meidän kommunistimme, et osaa tehdä asioita aikajanalle, et antaa tapahtumille tarvittavia arvoja, joilla merkata ne aikajanaan. SKP heitti minut ulos, kun yritin saada järkeä päähän, samoin sata muuta järjestöä eikä heidän kuitenkaan olisi tarvinnut kuin kuunnella hetki ja pyytää näyttämään!
Ilman oikeaa metodia on vaikea hahmottaa koko asiaa, siksi siitä tulee sekasotku jota sitten täydennetään mielikuvituksella...

Minä olen helppo, en hankala, te muut olette juntteja, kun ette halua selvittää vallankumousta vaan tyydytte teille syötettyyn valheeseen. Olette jarruttajia joka puolue, kapitalismin perseennuolijoita, en pidä teistä laiskurit!

Ensin tulee romahdus, sitten kaaos ja sitä seuraa järjestys jos seuraa, riippuu siitä onko kenelläkään teoriaa uudesta hallussa. Tämä on kuitenkin aivan liian vaikeaa teille ja vale-kommareillemme ymmärtää mitä nyt olisi tehtävä. Heitä ja teitä kiinnostavat vain aloitteet, joita porvaripaskiaiset teille vääntää ts. te ja he peesaatte heitä heidän laduillaan ilman mitään omaa otetta asioihin saati vallankumoukseen...

Vallankumous ei ole laululiikettä. Vallankumous ei ole myöskään kansannousu, vallankumous on uusi tuotantotapa, edistystä, kehityksen etenemistä. Vallankumouksen vastustaminen on typeryyttä, täyttä hulluutta, suurta jarruttamista, idiotismia joka teille on syötetty!

Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti