tiistai 28. helmikuuta 2017

Työväestön johtajuus velvoittaa!


Työväestön johtaja ja presidentti ei voi olla koskaan kapitalistisen vallan aikana olla henkilö, joka ei kaikin keinoin edistä työväestön vallankumousta. Hän ei myöskään voi olla henkilö, joka edistää millään muotoa kapitalistisen suomen menestystä.
Nämä lähtökohdat ovat ylittämätön este kenelle tahansa, jota työväestö esittää Suomen johtoon.
On lähes sairasta kuvitella että henkilö joka ei osaa asettaa työväestön vapautuskysymystä ensimmäiseksi prioriteetikseen kaikessa ajattelussaan, olisi työväetön johtaja. Työväestön johtajalta vaaditaan poikkeuksellinen lujaa ideologista otetta tai hän ei ole sopiva johtamaan kuin korkeintaan ylhäältä annettuja operatiivisia tehtäviä joissakin hierarkian aliupseeritason portaissa.
Taistelu työväestön vapaudesta on korkeinta ideologista taistelua, eikä sitä voida käydä voimin, joille ideologia on vain välinen muiden välineiden joukossa.
Ilman ideologian ymmärrystä ei olisi olemassa koko työväestön rintamaa vaan työväestö olisi pelkkä alistettu, rikkautta omistajilleen tuottava joukko omistavan luokan rattaissa.

Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö
Pääsihteeri, Turvallisuusasioiden komissaari

1 kommentti:

  1. Onko sellainen todella HYVÄ KYSYMYS, kun tunnustaa jotain sellaista, jota eivät ole itse tehneet? Onko olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että MIKSI sitten toimitaan siten, että mukamas NL aloitti Talvisodan, vaikka Te hyvin tiedätte sen, että se ei ole voinut olla PUNA-ARMEIJA? Niin ja onko todella olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että MIKSI aloittaa todella sellaisen sodan, jota ei voi voittaa jostain ihmesyystä? Mikähän nyt voisi olla sellainen IHMESYY, jonka avulla voitaisiin päättää se, että noin neljän miljoonan asukkaan valtio voisi käydä voitollisen sodan Suurvaltaa vastaan? Onkohan mitään muuta syytä olemassa kuin se, että muodostetaan VALTIOLIITTO ja jonka avulla ME voimme todella helposti rakentaa Miljoonan Sotilaan Asevoimat, ja jotka ainakin Sotilaiden Lukumään pohjalta arvioiden ovat sellaiset, jotka voisi Taisteluympäristössä menestyä jopa NL:n Puna-Armeijan 2-3 miljoonan sotilaan Asevoimia vastaan ja vielä jopa voitollisesti? Voimme kai sanoa sen, että KYLLÄ aina löytyy sellaisia sotilaita, jotka kertovat sen asian, että ei Suomen Armeijan Tykistö ampunut Mainilan Laukauksia, vaikka toiset sotilaat totesivat, että KYLLÄ ainakin jostain tuntui kuuluvan Suomen Armeijan Tykistön Tulitusiskut.
    TykkääNäytä lisää reaktioita · Vastaa · 2 t

    VastaaPoista