lauantai 25. helmikuuta 2017

Prosessi ymmärrystä!

Ensin on sosialismi, kapitalismin purkutyömaa ja kommunismin pystyttämistalkoot. Tämä vie parivuosisataa, koska kansa ei ole siihen valmis kuin pakottamalla. Kommunistiemme kommunismisi ei siis käynnisty koskaan, jos odotamme kansan sen käynnistävän. Kommunismiin siirtyminen on prosessi, jota ei suinkaan toteuteta porvarin valtuustossa, joka ei ole alhaalta, kansasta lähtevää vaan ylhäältä, kapitalismista!

Kommunisteistamme suuri enemmistö on täysin väärässä, koska eivät näe prosessiin vaan uskovat kansan tuosta vain alkavan kommunismia ilman kommunisteja rakentamaan. Mitenkähän tämä tapahtuisi ilman konseptia, minne edes pyrkiä, ei mitenkään on synkkä totuus!
Suomen kommunistit valehtelevat, mutta eivät tahallaan vaan tyhmyyttään, toisin kuin kapitalisti ja porvarit, jotka valehtelevat tietoisesti.

Tällä haavaa ainoa kehityksen tie on kapitalismin romahdus ja kaaos, koska kommunisteillamme ei ole valmiuksia vallankumoukseen, vaikka valtaa saisivatkin. Heillä ei ole edes teoreettista näkemystä mitä prosessointi saati kommunismi ovat, kun ne sosialismista joskus syntyvät. Kommunistimme ovat levällään kuin lehmät kesälaitumella, ilman paimentajaa, eikä ymmärrystä heille vain kuulu. Istuvat kuin uskovaiset kuulemassa vanhoja paimeniaan, joilta laumat karkasivat jo vuosikymmeniä sitten!

Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö
Turvallisuusasioiden komissaari

1 kommentti:

  1. Mitä pahaa on nyt sellaisessa yhteisössä kuin EU? Miksi nyt joka paikassa puhutaan ja kirjoitetaan siten, että missä on EU, niin siellä on aina ongelma? Mitenhän ovat nyt asiat ja asian haarat, jos pitääkin sanoa siten, että missä todellakaan ei ole kuvioissa EU ja EMU, niin siellä on aina ongelma, jos ei muu, niin ainakin KAUPPA- ja MYYNTIONGELMA?

    Kun nyt joka tilanteessa korostetaan sitä asiaa, että meidän pitää unohtaa se, että EU ja EMU on Hyvä Asia ja alkaa tarinoida jotain sellaista, että EU ja EMU ovat ONGELMA, niin ME voimme kuitenkin nyt kysyä sitäkin asiaa, että kumpi MARKKINA on SUOMI-valtion elinkeinoelämälle parempi asia 5-6 miljoonan Ostovoimaisen Kuluttajan vai noin 700-800 miljoonan EU-kuluttajan markkinat. Niin ja me voimme vielä ihmetellä sitä asiaa, että MIKSI NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT sekä vielä NATSIDEMARIT ovat sitä mieltä, että EU- ja EMU-kuvioissa ei ole SUOMI-valtion asukkaille yhtään mitää hyvää tarjolla.

    On nyt myös HYVÄ todeta jotain sellaista, että me emme voi rakentaa toimivaa tulevaisuutta, jos me emme tunne menneisyyttä, joten nyt sellaiset tieteen alat kuin HISTORIA, SOSIOLOGIA ja FILOSOFIA ovat todella tärkeitä asiaryppäitä ainakin Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi sekä NATUROLOGIA eli LUONTO-OPPI rs:ssä. Me emme voi olla sellaisia kuviokellunta-asioissa kuin nyt on Toveri APN ja joka on jotain sellaista kuin Teräsmies, Anarkisti ja Leninisti sekä HYPPY-HESSU siis vain ja ainoastaan täydellinen sekoilija. Mehän tiedämme vielä sen, että mitä kaikkea tarkoitta sana HYPPY-HESSU eli täydellinen Vaistonvarainen Toiminta, joten on kai hyvä nyt korostaa erityisesti HISTORIATIEDE, SOSIOLOGIA ja FILOSOFIA rs:n keskeistä merkitystä ainakin Kommunistinen Työläisliike rs:n toiminnassa, ei siis ole hyvä pyöriä pelkästään Kansalliskommunistinen Teräsmiesliike rs:n erinäisissä sekosekotoimissa.
    TykkääNäytä lisää reaktioita · Vastaa · Hetki sitten
    TykkääNäytä lisää reaktioita · Vastaa · 8 t
    Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    VastaaPoista