keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Venäjä



Ajatelkaa niin että puolet maailman varallisuudesta on kahdeksan suvun hallussa, mutta he tarvitsevat lisää, muuten heidän varansa alkavat ehtyä. Sillä ei ole pääomaa jolla on staattinen tila, pääomat joko kasvaa tai pienenee. Venäjä on puolet maailman maaperästä mutta ei suinkaan pääomista, silti väkeä on siellä vain alle 150 miljoonaa. Yksin Japanissa on 110 miljoonaa, eikä se ole kuin pikkusaari. Venäjä on tulevaisuus, kun luonnonvaramme ovat kapitalismin toimesta hävitetty.

Maailmaa johtavaa yksityiset pääomat, heidän intressinsä ovat tarve prioriteettina no. yksi ja heille myös Suomen porvari hallinto kumartaa. Suomen raja Venäjään, kuten Ukrainan rajat, ovat avain Venäjälle lännestä, kuten Valko-Venäjä ja Baltian maat.
Geopolitiikka ja yksityinen pääoma reviireineen ovat nämä maailmaa liikuttavat voimat, olitte tästä nyt mitä mieltä tahansa, niin näin se on. Valtiomme ovat vain tämän reviiripelin nappuloita.

Sota tuo omistajilleen rahaa, yksityiset pääomat kasvaa vauhdilla, jota ne eivät muuten tee. Sota uhatuille, ei ole sama asia, joten se reagoi toisella tapaa, turvatakseen itsensä. Tässä tilanteessa ei perinteillä ole mitään virkaa, silloin soditaan hengissä pysymisestä aseilla joita omaa. Suomi maaperänä, jota voi hyödyntää Venäjää vastaan, on eliminoitava, samoin rajat Eurooppaan. Ydinaseet ovat aseita tätä varten ja niitä siihen myös käytetään.
Venäjä ei tarvitse ketään, mutta muu maailma tarvitsee Venäjää!



Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti