maanantai 20. helmikuuta 2017

Kommunistisesta tuotantotavasta


Tuotantotapojen kehitys on ollut hidasta, mutta kokoajan nopeutuvaa, onhan kapitalismin aikaa ollut vain 500 vuotta, ja sen kehitys selvästi on loppupäässään.
50 vuotta niin tämä peli on pelattu, paljastaa globaali kehitys, joka huomio luonnon, ihmisen ja yhteiskuntien kaikkia määrääviä, objektiivisia kehityspolkuja.
Sosialismin ajasta tulee korkeintaan puolet kapitalismin käyttämästä ajasta, kunnes on välttämättömyys siirtyä kommunismiin. Kommunismi on itsetarkoitus kommunisteille, mutta ei kehityksen loppu. Kommunismin jälkeinen aika on sitä aikaa josta ihmiskunta on aina unelmoinut eli Itsesäätöisen Ihmisen yhteiskuntamuodostuman rakentamisen aikaa. Tämä kehitys alkaa jo kommunismin sisällä, sillä se on jo nyt pystytty eristämään esiin kehityksen poluista!

Kommunismin vastustaminen on siten suurinta hulluutta mitä ihminen voi itselleen tehdä!
Sosialismi on prosessi kuten kapitalismi. Kapitalismilla on ikää n. 500v. Josta tehokapitalismia n.250 vuotta. Sosialismilla on puolestaan vain hajanaisia aloituksia, niiden pääsemättä koskaan alkua pidemmälle. Syytkin ovat selviä, sillä ei kahta talousjärjestelmää mahdu kapitalismiin, ei edes pienen Pohjois-Korean muodossa.


Sosialismiin siirtyminen on aina siirtymäkauteen siirtymistä, sillä ei sosialismi ole itsetarkoitus vaan sitä on sen aikana kehitettävä kommunismi.
Tuotantotapojen muodostuminen ei ole tahto vaan tarve kysymys, siksi kommunistit ovatkin lähinnä tulevaisuuden tutkijoita ajassamme.

Kommunismi on kansanvaltaa, ei puoluevaltaa. Puolue on koneisto siirtymäkauden toteuttamiseksi, jotta kommunismi olisi joskus mahdollista. Tämä meno jolla nyt mennään, ei ole kuin pääoman ja niitä nuolevien puolueiden valtaa, joten kommunisti puolueen pelko, on täyttä paskaa!
Luulo, että kansat siirtyvät ilman johtavaa voimaa alistetusta asemastaan, on melkoista harhaluuloa, olisimmehan jo siirtyneet, jos tämä olisi mahdollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti