lauantai 28. tammikuuta 2017


Marxilaisuus tulevaisuuden teinviittana!






Marxilainen sivistyneistö on tieteellisen maailmanakatsomuksen hallitsevaa ja sitä soveltamaan pystyvää työväkeä, erotuksena työläisitä jotka elävät vaistonvaraisesti, arkiajattelussaan.

Marxilainen sivistyneistö on välttämättömyys, kunnes työväestö on sosialismin jälkeisessä ajassa, kommunismissa saavuttanut riittävän sivistyksen tason.

Tieteellinen maailmankatsomus on työväenluokan maailmankatsomus. Sana tieteellinen määrittää miten se muodostuu ja miten sitä pitää lukea ja soveltaa!



Tulevan tuotantotavan määrittää tarve, se sama tarve, joka määritti myös kapitalismin synnyn. Tämä tarve ei synny mielessämme, se on ja elää objektiivisesti olemassa olemme toteuttajana, halusimme tai emme. Tämä koskee meitä kaikkia, koko ihmiskuntaa, myös venäläisiä.

Tästä seuraa, ettei meidän mielemme tuotantotapaamme muuta vaan tarpeemme sen sanelee. Jos nykyinen tuotantotapa ei pysty tuottamaan tarpeillemme olemassa olomme takamaa järjestelmää, syntyy tilalle uusi, joka siihen pystyy. Jos se ei synny järjen toimesta, se syntyy kaaoksen, ihmisten itseliikunnan toimesta, ihan kuten mustat pörssit syntyvät tyydyttämään tarpeita, kun niitä ei muu järjestelmä tyydytä!

Kapitalismi järjestelmänä, tuotantotapana sanelee ne ehdot, joilla yksittäiset kapitalistit toimivat. Ja koska elämme tuotantotapamme perustalla, olemme me kaikki kapitalismin kuvia luuloinemme ja tahtoinemme, jota vain tietoinenmieli voi mahdollisuuksiensa rajoissa hallita.



Marxilaisuus on tulevaisuutemme teinviitta, koska sen perusta lepää tuotantotapojen ketjuuntumisen logiikassa!



Hannu Rainesto

4 kommenttia:

  1. UUSI
    HEI!
    Nyt paljastui myös se asia, että Leninistit eli Teräsmiehet eivät ole varmaankaan lukeneet kertaakaan läpi FE Luonnon Dialektiikka -kirjaa ja että Leninistit eli Stalinistit eivät ole lukeneet todellakaan edes yhtä kertaa läpi PÄÄOMAKIRJA rs:ää, koska HE pillastuvat jo siitä asiasta, kun vähän huomauttaa siitä asiasta, että TYÖVÄENLUOKKA käsitteenä ei kuulu suoraan Perusmarxismikuvioon vaan Anarkismi ja Anarkosyndikalismi eli Teräsmies- ja Leninistiympäristöön.

    Voin vakuuttaa ja vannoa, koska olen lukenut PÄÄOMAKIRJA rs:n Kolme osastoa läpi ainakin neljään viiteen kertaan, että Kolmannessa Osastossa on kohta LUOKAT. Menkääpä Teräsmiehet ja Leninistit lukemaan Pääomakirja rs:ää eikä sellaista opusta kuin STALININ KOOTUT.

    Niin ja nyt pitää korostaa sitä asiaa erityisesti, jotta ei erästä kulkuria ja katunarria edes vahingossa luultaisi Teräsmiesaatteen eli LENINISMI-sekoilun kannattajaksi, että en tiedä pahempaa sekoilutointa kuin sen, että jos väittää siten, että Perusmarxismi rs on sama asia kuin Leninismi eli STALINISMUS ja että Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja AIKA-AVARUUS sekä Professori Zöllnerin neliulotteinen Geometria rs:ään TIETOTEORIA rs:n osalta.

    Nyt Materialistinen Filosofia LD ja samalla Marxilainen Revisionismi LD perustuu ja pohjautuu tasan tarkaan LUONNON DIALEKTIIKKA eli DIALECTICA NATURALIS LD+DN rs:ään.

    Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
    LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
    LD:n liikelaki on muotoa: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

    MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Havittelu- eli Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
    MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
    MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

    KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan tavarasta tai palvelusta, VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
    KASAANTUMINEN Yritystalouden alueella ja KESKITTYMINEN Julkisyhteisöjen alueella.

    PS Tulikohan nyt Teräsmiehille ja Leninisteille selväksi se asia tasan tarkaan, että PERUSMARXISMI ei ole USKONTO vaan Luonnontieteellinen, Yhteiskuntatieteellinen ja Filosofinen TUTKIMUS, kun taas LENINISMUS ja TERÄSMIESAATE ovat puhtaita uskontoja, siis jos uskot, niin pelastus, mutta jos et usko, niin joudut kadotukseen. Olette kai myös siitä selvillä, että LENINISMI on toiselta nimeltään Venäläinen Anarkismi eli Vallankumousaate ja että Kommunistinen Liitto eli Lega Communistica rs joutui todella pahan kerran Anarkistien ja Anarkosyndikalistien soluttamaksi ja jopa kaappaamaksi.
    IlmiannaJaa
    +LISÄÄ KOMMENTTI
    ARA+IMF+CBS+KGB+Viherpunaliitto APN RS
    Tykkää · Vastaa · Eilen 22:05



    Kirjoita kommentti…







    VastaaPoista
  2. RETKIKOULUMESTARIT000
    3.2.2017 17:44
    HEI!
    Miksi Te Toveri S'partakus kiellätte sen, että Yliopisto- eli Akatemiatiede ei hyväksy tietteiksi mitään sellaista, joka vähänkään viittaa Marxismi- tai Materialismiympäristöön?

    Miksi Te ette halua myöntää myöskään sitä asiaa todeksi, että TIEDE- ja FILOSOFIA rs:n kuvioissa on olemassa aina kaksi siis todellakin KAKSI suuntaa ts Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia? Nyt Idealistinen Filosofia rs:ssä on kaksi suuntaa siis Objektiivinen ja Subjektiivinen Idealismi. Niin ja nyt Objektiivinen Idealismi koostuu ainakin Looginen Empirismi ja Filosofinen Positivismi sekä vielä filosofeista PLATON ja SOCRATES ja sitten Subjektiivinen Idealismi on sellaista, että kaikki on havaituksi tulemista, joten ME emme voi yleistää yhtään mitään kaikkiin mahdollisiin maailmoihin. Me voimme nyt tuoda kehiin sellaisen Materialistinen Filosofia LD rs:ää ja joka on varmasti täysin eri asia kuin SE Materialismi rs, joka perustuu Teidän Leninistien ja Teräsmiesten sellainen Materialismi rs:ään, jonka Tietoteoria on yhtä kuin Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi, AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.

    Nyt sellainen Materialistinen Filosofia, ja joka on myös Marxilainen Revisionismi LD rs, niin perustuu todellakin vain ja ainoastaan Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.
    Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun Peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
    LD:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
    LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

    MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
    MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
    MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

    KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta, VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
    KASAANTUMINEN on Yrityskohtainen asia ja KESKITTYMINEN on Julkiskohtainen Kuvio.

    PS Ovatko nyt Marx ja Lenin sellaisia asioita, jotka molemmat kuuluvat Materialistinen Filosofia rs:ään? Me voimme sanoa sen asian, että Henkilö nimeltä V.I.LENIN oli ja on Venäläinen Anarkismi eli Anarkosyndikalismi rs:n edushenkilö, ja joka siis Lenin on sellainen asiakehikko, jonka ei pitäisi kuulua missään asiassa ja ympäristössä Materialistinen Filosofia rs:ään vaan Idealistinen Filosofia rs:ään. Niin ja nyt Leninismi sekä Teräsmiesaate perustuivat todellakin vain ja ainoastaan Henkimaailmakuvioihin siis Objektiivinen Idealismi rs:ään.

    PS Nyt Marx kai tarkoittaa sellaista asiaa kuin KARL MARX LODGE siis LOOSI rs:ää ei siis mitään yksityishenkilöä kuten ei myöskään F. Engels ollut yksityishekilö vaan jonkun Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n tutkimus- tai tutkijaryhmän nimi, kun taas V.I.LENIN oli yksityishenkilö ja vielä saman aatteen eli Venäläinen Anarkismi rs:n kannattaja kuin Hänen Oma veljensäkin.
    KommentoiIlmiannaJaa
    +LISÄÄ KOMMENTTI
    Vastaa alkuperäiseen viestiin

    VastaaPoista
  3. TIETOPALVELUMESTARIT000
    9.2.2017 1:09
    UUSI
    Lainaan Li Anderssonin listausta jo tehdyistä toimenpiteistä:

    – Työttömyyspäivärahan enimmäiskesto on lyhennetty 500 päivästä 400 päivään. Jos työhistoriaa on alle kolme vuotta, kesto on 300 päivää.
    – Omavastuuajan kesto on pidennetty viidestä seitsemään päivään.
    – Palkkatukityötä ei enää lasketa kokonaan mukaan työssäoloehtoon, vaan ansiopäivärahan perusteeksi vaadittavaan työssäoloehtoon luetaan vain 75 % työssäoloehdon täyttävistä kalenteriviikoista.
    – Kulukorvaukset poistettiin työttömyysetuudella tuetun omaehtoisen opiskelun ajalta.
    – Työn vastaanottovelvollisuus on tiukennettu: Jos kieltäytyy varmasta työpaikasta, karenssi on 90 päivää aiemman 60 päivän sijaan. Työttömyysturvaa alhaisempi palkkataso ei enää aikaisempaan tapaan ole este ottaa työtä vastaan.
    – Vuorotteluvapaan ehtoja on tiukennettu. Vuorotteluvapaan työhistoriavaatimus nousi 16 vuodesta 20 vuoteen. Vuorotteluvapaan kesto lyheni 180 kalenteripäivään. Vapaata ei voi enää pitää useassa jaksossa.
    – Koeaika pitenee, irtisanottujen takaisinottovelvollisuus lyhenee ja oikeus määräaikaisen sopimuksen solmimiseen pitkäaikaistyöttömän kanssa kevenee.
    – Työttömyysturvan peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea on leikattu.
    – Työttömiä haastatellaan kolmen kuukauden välein, ilman, että TE-toimistojen resursseja oleellisesti on lisätty.
    – TE-toimistolla on mahdollisuus poistaa ammattitaitosuoja, jos työnhakijan koulutusta ja työkokemusta vastaavaa työtä ei ole tarjolla.
    – Työttömällä ei ole enää kolmen kuukauden ammattitaitosuoja-ajan jälkeen oikeutta kieltäytyä tarjotusta kokoaikaisesta työstä, vaikka työstä maksettava palkka jäisi pienemmäksi kuin työttömyysetuus.
    – Työttömyyden jatkuessa työnhakija on velvollinen ottamaan vastaan myös pienempipalkkaista kokoaikatyötä.
    -aikuiskoulutusrahaa on leikattu.

    Tämän lisäksi palkansaajien asemaa on heikennetty kilpailukykysopimuksella, joka leikkaa palkansaajien nettoansioita, pidentää työaikaa ja vähentää valtion verotuloja.

    Jos nämä ovat Sipilän mielestä ”helppoja keinoja”, kauhistuttaa ajatella, mitä hän tarkoittaa kun sanoo että seuraavaksi pitää ajatella ”boksin” ulkopuolelta.
    IlmiannaJaa
    +LISÄÄ KOMMENTTI
    Vastaa alkuperäiseen viestiin

    Mitä todella tarkoittaa Materialistinen Filosofia?

    VastaaPoista
  4. Kiitos selvityksistäsi Kalervo, en kuitenkaan vastaa niihin, koska vastaukset löytyvät blogejani lukemalla!
    Paljostakaan emme ole erimieltä, olen marxilainen osaaja itse!

    VastaaPoista