torstai 2. maaliskuuta 2017


Mitä kommunismi on




Sitä sanotaan luonnonhistoriaksi, kun tulevaisuus tulee ajelehtimalla kuten tähän asti. Sitä sanotaan suunnitelmaksi, oikeaksi historiaksi, kun tulevaisuus tehdään!

Kommunismi on ensimmäinen kerta, kun Ihminen astuu luonnonvoimaisen evoluution rinnalla ja tekee omaa suunnitelmaansa. Tulee muistaa, että yhteiskuntaa ei ole ilman ihmistä ja Ihmisen mukana se myös katoaa.

Kommunismi on aitoa tulevaisuuden suunnittelua ja siksi se niin harvaa kiinnostaa, koska tulevaisuuden tutkiminen vaatii enemmän kuin menneen kertaaminen.


Kommunismia edellyttää siirtymäkausi sosialismi, joka sopeuttaa Ihmisen kommunismiin. Kyse ei siis ole enää kommunismissa, sopeutuuko joku vai ei. Ei meiltä kysytty sitäkään kuka sopeutui kapitalismiin, kun sopeuduimme siihen jo feodalismin ja kapitalismin välisessä siirtymäkaudessa.

Kommunismia edeltäneet tuotantotavat ovat aina olleet luonnonvoimaisia, vasta kommunismissa Ihminen astuu oikean historian luomisen aikaan. On siis melkoista takapajuisuutta vastustaa kommunismiin siirtymistä!


Teoria kumotaan vastateorialla, ei kumoajan ominaisuuksilla, saati että nämä ominaisuudet ovat kuviteltuja, kuten niin moni esittää!

Kommunismia ei voi kumota Neuvostoliitolla, ei vaikka päällään seisoisi. Kommunismi tulee kumota vastateorioilla ja niitä minä tässä odotan ja etsin itse. Sillä aidon tiedemiehen tuntee ja tietää siitä, että hän pyrkii kumoamaan itse omaa tai tutkimaansa teoriaa, koska vain siten hän voi sitä vahvistaa. Tiedemiestä ei pelota teoriansa kaatumien, sillä hän tietää, että siten saadaan esiin parempi teoria ja kehitys ottaa jälleen yhden askeleen eteenpäin.


Koska kommunismia ei ole vielä koskaan ollut missään ei päättely siitä käytäntönä ole pätevää. Jos taasen katsotaan kirjasta mitä kommunismi on, niin kertoisitteko mistä kohtaa kirjaa voi päätellä kommunismin olevan sitä mitä sen porvaripiireissä sanotaan olevan?

Niin kauan kuin emme opi ajattelee tieteellisesti eli loogisesti, olemme altavastaajana kommunismi väitteinemme, hyvät porvarit. Tässä kohtaa "mikä Ihminen on" auttaisi nyt heijastusteorian tunteminen, mutta kun ei, sehän on teiltä kielletty, vai löydättekö kirjan, jossa siitä teille kerrotaan!


Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö
Turvallisuusasioiden kommissaari

3 kommenttia:

  1. Nyt Luonnon Historia on sama asia kuin KASVITIEDE eli BOTANICA, ELÄINTIEDE eli ZOOLOGIA ja SIENITIEDE eli MYCOLOGIA. Niin ja nyt se Luonnon Historia, jonka Te Toveri HR liititte Talouselämään, niin on tähän asti ollut sellainen Ilmiökenttä kuin Vapaa Markkinatalous siis Yksityisomistukseen Perustuva Markkinatalous. Ainakin minua nyt Teidän Toveri HR tapauksessanne ihmetyttää se, että MIKSI TODELLA Te haluatte sotkea ja sekoittaa eri tieteen alojen käsitteitä, sillä ovathan todella ainakin vähän erilaisia Luonnontiede kuten BIOLOGIA siis KASVITIEDE eli BOTANICA, ELÄINTIEDE eli ZOOLOGIA ja SIENITIEDE eli MYCOLOGIA ja Yhteiskuntatiede kuten TALOUSTIEDE, SOSIOLOGIA ja POLITOLOGIA sekä Poliittinen HISTORIA.Niin ja toivon nyt ainakin sitä, että ei todellakaan sekoitettaisi eri tiedeympäristöjen käsitteistöjä keskenään, jotta noin niin kuin yleensä, jos me käytämme käsitettä Luonnon Historia, niin ME nyt tietäisimme sen, että missä todella mennään tai sitten ei.

    VastaaPoista
  2. VERKKOKOULUMESTARIT00000
    25.8.2017 12:46
    UUSI
    OPINTOKERHOMESTARIT00000
    25.8.2017 12:32
    UUSI
    PUNAKAARTIMESTARIT00700
    25.8.2017 12:06
    HEI! Oletteko Te Toverit ja Porvarit todellakin NATSIKOMUT tai NATSISOSSUT rs:n tukijoita? Niin ja oletteko Te Toveri APN todellakin NATSIDEMARIT ja Vastaavat rs:n tukijayhteisön jäsen sekä vielä VALTIOSOSIALISMI rs:n tukija? Miltä nyt Toveri APN tuntuu olla olemassa, kun on sortunut johonkin sellaiseen kuin Natsikomuaatteen tukijaremmi rs:n jäsenkuntaan? Onko Hauska ja Hieno asia se, kun on KOMU- ja SOSSU-aatteen kiihkeä tukija ja kannattaja? Niin ja nyt pitää vielä Arvoisa Toveri HR +HT muistaa se, että Työn Sankarin pitää ja täytyy palvella täydellä sydämellä OMISTAT-yhteisön jäsenkuntaa. Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Työn Sankarilla ei saa olla sellaista asiaa olemassa missään muodossa kuin OMA ETU, sillä Työn Sankarin pitää palvella täysin ja vielä ilman ehtoja OMISTAT-yhteisön OMA ETU rs:ää jopa siten kuin sana VENEORJA määrää ja säätää.

    VastaaPoista
  3. PUNAMUSTAT-OPISTO007
    9.3.2018 14:04

    UUSI
    Onko ns. PERSUDEMOKRATIA todella maailman paras KANSANVALTA vai löytyy jostain parempi?
    Hallitse
    Tykkää · Vastaa · 1 min

    VastaaPoista