maanantai 23. maaliskuuta 2015



Tosiasiaa Venäjästä, kapitalismista että tulevaisuudesta



Suomi on torjunta-alue, se on sitä kaikissa tapauksissa, mutta mm. Marokko, Paraguay tai Madagaskar eivät ole ja miksiköhän, koska eivät ole naapureita Venäjän kanssa.
Venäjä ei uhkaa ketään sen me tiedämme, mutta tiedämme senkin että USA, EU ja Ruotsi uhkaavat Venäjää ja samalla kaikkia sen naapureita, sillä kaikki Venäjän naapurit tulevat olemaan lännestä tulevien ohjusten torjunta-alueita.
Näin se menee, kaikki muu puhe puhdasta potaskaa!

Venäjä ei tarvitse lisää maata, Venäjä ei tarvitse mitään mutta me muut tarvitsemme kaikkea mitä Venäjällä on. Tämä on kaiken ryppyilyn ja sodanlietsonnan taustalla ja sitä varten tarvitaan Natoa, kylmää sotaa ja Venäjän ympärille tukikohtia. Tukikohdat tulee torjutuiksi eli hävitetyiksi napin painalluksella, jos kylmää sotaa ei hallitakaan, kuten ei tehdä.
Miksi näin, siihen on tasan kaksi syytä, molemmat USA syntyisiä; Pääomat eivät uusiudu eli kierrä, kun ne eivät uusiudu eli kierrä ne eivät kasva ja koska on näin, tulee ne saattaa kasvamaan, muuten kapitalismi romahtaa lopullisesti. Sotakin on paljon pienempi paha sijoittajille kuin kapitalismin romahdus, näin se menee!

Kunnioitetaan Venäjää ja venäläisiä, ei heissä ole mitään vikaa, kaikki huono on kapitalismissa, josta tosiasiasta me kaikki saamme tässä maailmassa kärsiä. Kapitalismi ei ole venäläinen keksintö, kyllä se alkoi jo 1400 luvun lopun Italiassa ja kehittyi kaiken kehityksen sydämessä Euroopassa, kunnes puhkesi täyteen mittaan höyrykoneiden ja monien muiden keksintöjen myötä. Myös syntyvyyden kasvu edellytti kapitalismin syntyä feodalismin ajasta.
Näin tämä elämä etenee edelleen, pian ei kapitalismi enää riitä ja se on korvattava tarpeitamme paremmin vastaavalla, täysin uudella tavalla tuottaa välttämättömien tarpeidemme tyydyttäminen. Tämä ei tietystikään käy kapitalisteille, sillä he menettävät sekä valtansa että rahansa. Juuri tässä kohtaa piilee sekä kylmän ja kuuman sodan syy, että myös meidän kaikkien suurin vaara. Jos ymmärtäisimme, hylkäisimme heti kaiken oikeistolaisen, mutta me emme ymmärrä. Liian moni on meistä tyhmä oikeiston äänestäjä, eivät edes lapsiensa elämä saa heidän ajatuksia muuttumaan. He ovat sementoineet elämänsä lännen kapitalistien puolustamiseen, he ovat yksinkertaisesti tyhmiä joilla ei tulisi olla elämämme nimissä enää edes äänioikeutta. Suomessa heitä on suuri enemmistö, koko mediakenttämme ja virkamieskuntamme. Me olemme ihan oikeasti vaarassa juuri oikeistolaisen ihmisen vuoksi!

Hannu Rainesto

5 kommenttia:

  1. Mites se rauhaa rakastava venäjä sotii fasisteja vastaa Ukrainassa samalla kun rahoittaa Natseja ympäri Eurooppaa? Eikös venäjä juuri uhannut Tanskaa ydinaseilla, jos sinne tulee ohjuspuolus asemia? Siis PUOLUSTUS! eli ampuu alas ohjuksia, ei ammu niitä muihin valtioihin. Ja muista ettei koko venäjää olisi enää edes olemassa ilman vihaamasi Yhdysvaltoja. Se kun lähetti panssareita, lentokoneita, polttoainetta ja ruokaa puna armeijalle ja se oli virhe.

    VastaaPoista
  2. Nyt kysyn Teiltä Anonyymi sitä asiaa, että miten ihmeessä Toisen Maailmansodan aikana USA rL:sta voitiin viedä Ase-, ammus- ja elintarviketavaroita NL:ään, sillä minun tietoni Sotahistoriasta kertovat sen asian, että Toisen Maailmansodan alussa aina vuoteen 1943 asti, niin Atlantin Valtamerellä oli Natsi-Saksan Asevoimilla lähes täydellinen Ilmaherruus ja myös sukellusveneherruus, joten tuskin mitään voitiin vielä NL:ään. Jos nyt yritettiin jotain, niin korkeintaan yksi tai kaksi tapausta sadasta olisi voinut päästä Natsi-Saksan Asevoimien saartorenkaan läpi ja vielä pahasti haavoittuneena, joten Natsi-Saksan Asevoimaeste oli todella tehokas. Nyt pitää Arvoisa Toveri muistaa se, että Toisen Maailmansodan aikana NL:n armeija huollettiin sillä tuotannolla, joka tehtiin Uralin Aasian puoleisessa osassa siis Siperiassa. Toivoisin nyt sitä, että Te Herra Anonyymi tutkisitte Historiatieteellisiä Raportteja ja erityisesti Sotahistoriatieteen osalta ennen kuin kirjoitatte levottomia eli Historiatotuutta vastaan olevaa sepustusta.

    VastaaPoista
  3. Tutkippa itse LEND-LEASE tuki projektia ja huomaat millaiset määrät sotamateriaalia U.S.A. laahasi Neuvostoliittoon, ja näitä tukiaisia (ei Johannaa) käytettiin myös Suomen rintamalla.

    Mutta kaikkea hyvää kuitenkin vaaleihin.

    VastaaPoista
  4. HEI! Minähän kerroin jotain siitä asiasta, että minkätasoinen voima Natsi-Saksan Asevoimilla oli Toisen Maailmansodan aikana Atlantin Valtamerellä. joten ihmettelen sitä asiaa, että miten tämän asevoiman läpi oli mahdollista päästä edes jotain. Oletan, että eipä juuri yhtään mitään päässyt läpi ennen vuotta 1943. Olen kylläkin kuullut ja lukenut sellaisesta asiasta kuin LEND-LEASE, mutta olen aina ihmetellyt sitä, että mitä tämä LEND-LEASE voisi tarkoittaa, sillä Sotahistoria kertoo jotain muuta. Onko tämä LEND-LEASE ns. Kylmän Sodan Tiedotustoimintaa, ja jonka pääasiallinen tarkoitus oli osoittaa se asia oikeaksi, että Isovenäläinen kansa ei osaa yhtään mitään? On hyvä huomata tämän Teidän Anonyymi kirjoituksenne ja myös LEND-LEASE rp:n juttujen yhtymäkohdat tähän 2000-luvun kylmään sotaan, sillä nytkin HYVÄ LÄNSI tarinoi jotain sellaista, että NYKY-VANÄJÄ ja erityisesti PUTIN ei osaa yhtään mitään. Nyt ainakin minun huomiotani on kiinnittänyt Länsilehdistön kirjoittelu. Muistan jotain sellaista, että vuoden 2013 alussa tarinoitiin jotain sellaista, että Venäjän Kansantalous BKT:llä mitattuna kasvaa noin 7 prosentin tasolla, mutta kun tultiin vuoteen 2014, niin kirjoittelu muuttui täysin ja alettiin tarinoimaan jotain sellaista, että Venäjän Kansantalous ei enää kasva vaan taantuu. Nyt ihmettelen sitä asiaa, että miten jonkun valtion kansantalous voi romahtaa täysin muutamassa kuukaudessa. Meidän pitää kuitenkin muistaa se asia, että EU-NATO-USA rp:n maiden kansantalouden kasvu on ollut kuulemma jo vuodesta 2008 lähtien sellaisella tasolla kuin Hyvä Länsi väitti Venäjän olevan. Nyt kysyisinkin sitä Teiltä Arvoisa Toveri Anonyymi, että mihin ihmeeseen tälläinen vähän tyhmänsekainen Katunarri ja Kulkuri voi uskoa ja mihin ei. Mitä Te Toveri Anonyymi ehkä haluatte vastata?

    VastaaPoista
  5. Toveri Anonyymin mielestä kannattaa laittaa kaikki toivo Toveri Putiniin.

    VastaaPoista