maanantai 26. joulukuuta 2016


Eläköön vapaus, eläköön uusi kommunistinen puolue!



Usko että nykyhetken kapitalismissa voimme koota puoluevoiman, joka olisi irti kehityksestä on melkoista potaskaa. Hyvä kun saamme edes tietoisimmat meistä samaan pöytään. SKP haluaa olla herrana tunkiolla, mutta siitä ei siihen ole paljastaa sen antamat kaikki näytöt. Siksi SKP on heti hylättävä jarruttamasta kehitystä. Vastuu tästä on juuri SKP:n jäsenistöllä!!!

Yhtenäinen puolue on juuri se johtajamme, se suuri etujoukko jota ei voi voittaa. Puolueen edellytys on olla tieteellisen maailmankatsomuksen hallitseva, sillä ei kommunisti ole enää arkiajattelija vaan hyvin tietoinen työväenluokan oma edustaja!

Puolueen rooli on kehitysprosessissa siinä kuin meidän kaikkien yksilöiden ja yhteiskunnan jossa elämme. Kapitalismin oloissa puolueella on omanlaisensa tehtävät, vallankumouksen ja taistelun työväen vapaudesta käynnistyessä taasen omansa ja tilanteen vakiintuessa jälleen omansa jne.. Puolue tulee nähdä prosessissa, eikä olla mekaaninen paikalleen pysähtynyt passivoiva joukko kehityksen edessä.

Hannu Rainesto

3 kommenttia:

  1. ASEMAKOULUMESTARIT007
    27.12.2016 22:15
    AMMATTIKOULUSEURA000
    26.12.2016 18:23
    Mitä todellista rakentavaa saavat aikaan Teidän Toveri Extyökkäri rs:n kaverit ja toverit?

    Onko ainoa ns. HYVÄ TEKO Teidän Kohdalla se asia, että Te Arvoisat Toverit ja Porvarit viette tulokertymänne ns. Veroparatiisit rs:ään?

    Me voimme AY-järjestöistä sanoa ainakin sen hyvän asian, että ne ovat enemmän tai vähemmän hyvällä menestyksellä yrittäneet hidastaa Kulutuskyvyn alasajoa, vaikka Te Toverit ja Porvarit haluatte jotain sellaista, että Työn Sankari rs:n pitää ja täytyy tehdä työpäivänsä Päivätyöläiset rs:nä korkeintaan Yhdeksällä eurolla ei TYÖTUNTI vaan vain ja ainoastaan TYÖPÄIVÄ.

    Nyt kysyn sitä Teiltä Arvoisa Yrittäjäneuvos Extyökkäri, että MIKÄ kaikki Teidän puuhastelussanne on sellaista, että Teille pitäisi maksaa jotain Teidän ns. PUUHATOIMET rs:stä. Niin ja nyt ymmärtääkseni Puuhastelu on jotain muuta kuin aito oikea Työn TEKO Päivätyöläiset Rintamalla.

    Olisiko nyt Teillä Toveri ja Yrittäjäneuvos Extyökkäri peiliin katsomisen paikka? Niin ja olisiko nyt myös HYVÄ yrittää ottaa selvää siitä asiasta, että mitä kaikkea pitää sisällään TALOUSTIEDE, FILOSOFIA ja KULTTUURISOSIOLOGIA sekä SEMOLOGIA, niin MITÄ todellakin Arvoisat Toverit Ylinerot?

    PS Mitä Te Toveri Keppu tarkoititte silloin, kun Te käytitte otsakkeena sanaa TYÖNARVOTEORIA? Oliko tällöin kyseessä Pääomakirja rs:n ns. ARVOLAKIMALLI vai mikä todellakin?

    Minä ainakin uskoin todella siihen, että Te yrititte tarinoida jotain sellaisesta asiasta kuin Materialistinen Historiakäsitys ja vielä siten, että kaikki mikä edes jotenkin perustuu ja pohjautuu Marxilainen Filosofia ja Sosiologia sekä Marxilainen Arkeologia ja Semologia rs:ään, niin on perusrakenteeltaan jotain sellaista kuin Äärimmäinen Sekoilu ja Epätiede. Olenko arvannut oikein tai edes sinnepäinkään?

    Nyt Te Arvoisa Toveri ja Porvari ilmeisesti tiedätte sen asian, että Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia on varmasti täysin eri asia kuin Marxilainen Revisionismi LD. Tehän myös tiedätte sen asian, että Marxilainen Revisionismi LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatu- eli Kategoria-avaruus, kun taas Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n lausepuun peruslause on sama kuin Objektiivinen IDEALISMI rs:n, ja joka on siis muotoa A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Niin ja nyt HYVÄ KYSYMYS on todellakin se, että kumpi Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs vai Marxilainen Revisionismi LD rs on lausepuun peruslauseen osalta arvioiden sellainen, jossa ei Logiikka- ja Realismiasiat millään osa-alueella romahda. Mitä Te Toverit ja Porvarit kuten myös erikoisesti Toveri KEPPU ehkä haluatte vastata erään Kulkurin ja KÄSITYÖMESTARIT rs:n kannattajan uteluihin, niin MITÄ kaikkea todellakin?
    KommentoiIlmiannaJaa
    +LISÄÄ KOMMENTTI
    Vastaa alkuperäiseen viestiin

    VastaaPoista
  2. APOLLOKOULUSEURA000
    1.1.2017 22:47
    Nyt kysyn Teiltä Arvoisa S.partakus sitä asiaa, että mitkä ne liikelait ja liikevoimat voisivat olla, jotka todella johtavat kohti Työväenluokan IHANTOLA eli PARATIISI rs:ää.
    Me varmaankin tiedämme sen asian olevan totta, että Me ei olla pystytty yksi yhteen määrittelemään edes sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä nyt Kommunistisesta puhumattakaan.
    Joku tai jokin on tarinoinut jotain sellaista, että Yhteiskuntakuvioissa on vähintään VIISI erilaista kehityssuuntaa siis vaihtoehtoa ja TE Toveri S.partakus olette sitä mieltä, että on olemassa vain YKSI siis kohti Sosialismia ja kohti Kommunismia.
    Jos Te Arvoisat Toverit ja Vallankumoustaistelijat olette sitä mieltä, että ME menemme kohti Sosialismi ja Kommunismi rs:ää yksi yhteen, niin haluaisin todellakin sitä, että TE Arvoisa Toveri S.partakus perustelisitte väitteenne myös jollain muullakin tavalla kuin vain Marxismi-Leninismi eli TERÄSMIESAATE rs:ään perustuen. Nyt LENINISMI siis MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia ei ole sellainen Teoriakehikko, joka kestäisi romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit.
    Niin ja nyt erään Kulkurin vastaus siihen, että miksi LENINISMI ei ole looginen ja reaalinen Yhteiskunta- ja Filosofiateoria, niin on se, että LENINISMI Tietoteoria kuvion osalta perustuu SUHTEELLISUUSTEORIA ja ALKUPAUKKUOPPI sekä Professori Zöllnerin NELIULOTTEINEN GEOMETRIA rs:ään. Nyt Marxilainen Sosiologia ja Filosofia rs Tietoteoriaosion kohdalla pohjautuu taas Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus, kun taas Marxismi-Leninismi eli LENINISMUS rs pohjautuu Lausepuun Peruslauseen osalta samaan kuin Objektiivinen IDEALISMI siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.
    Toivoisin nyt Hyvät Toverit ja Porvarit sitä, että ME tekisimme todellakin selvän eron USKONTO ja TIEDE rs:n välillä, sillä ymmärtääkseni USKONTO rs:n todistamiseen riittää pelkkä USKO, kun taas TIEDE rs:n ympäristö vaatii todellakin Tietoteoria, Realismi ja Logiikka rs:t tasan tarkkaan.
    Jos nyt Suhteellisuusteoria on LENINISMUS rs:n perusta, niin kysyisin nyt sitä asiaa, että jos ME oletamme jotain sellaista, että Maailmankaikeus laajenee siis se on on ÄÄRELLINEN, että mitä kaikkea on ennen Alkua ja että mitä kaikkea on lopun jälkeen Arvoisat Toverit ja Porvarit.
    Niin ja kysyisin nyt myös sitä asiaa, että jos olemme sitä mieltä, että Suhteellisuusteoria rs:n ennustukset toteutuvat, siis Maailmankaikkeus supistuu kohti äärimmäisen pientä pistettä, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten ihmeessä AINE-MATERIA(MASSA) rs:stä täysin tyhjä tila voi supistua. Mitä Te Toveri S.partakus haluatte yllä tarinoidusta sanoa? Niin voiko todella AINE-MATERIA(MASSA) rs:tä täysin tyhjä tila supistua?
    Kun nyt Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi rs väittää myös siten, että kun Maailmankaikkeus on supistunut kohti äärimmäisen pientä pistettä, niin Maailmankaikkeus alkaa myös jälleen taas laajeta, niin nyt olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä IHMEVOIMA saa taas aikaan Maailmankaikkeuden Laajenemisen ja miten, sillä ilmeisesti AINE-MATERIA(MASSA) rs:tä tyhjä tila on myös supistunut Äärimmäisen pieneksi pisteeksi. Mitä Te Arvoisat Toverit ja Porvarit sekä Toveri S.partakus haluatte ehkä vastata erään Kulkurin ja KÄSITYÖMESTARIT rs:n kannattajalle, niin MITÄ todella?
    Onko meidän pakko mennä BIOLOGIA rs:n lisäksi myös FYSIIKKA, KEMIA ja ASTRONOMIA rs:n kuvioissa KREATIONISMI eli Luomisoppi rs:n tukijaksi siis JUMALA, JUMALUUS sekä PYHÄ HENKI aloittaa luomistapahtuman eli Laajenemisen jälleen kerran siis uudestaan?
    KommentoiIlmiannaJaa
    +LISÄÄ KOMMENTTI


    Mainosta julkaisua


    Tykkää
    Näytä lisää reaktioita
    KommentoiJaa

    VastaaPoista