keskiviikko 25. lokakuuta 2017

  1. Sairaanhoitopiirien asiakasraadit toimivat, omalta kohdaltani pohdin nyt seuraavaa;

  2. Nyt pitäisi miettiä esiin asiakasraadin näkemyksiä psykiatrisen sairaalan ja hoidon osalta. Koska tuskin kukaan asiakasraatilainen on asiantuntija alalla, mutta varmasti kaikilla on asiaan näkemyksiä, tulee ne annetun tehtävän nimissä julki esittää. Vain tuomalla asiat esiin niistä voi saada hyödyn.

  3. Oma lähtökohtani on tässäkin etsiä ensin lähestymistapa asiaan ja koska en minä ole psykiatrisen alan asiantuntija, on minun käytettävä muita vahvuuksiani. Nämä vahvuudet löytyvät teiltä muiltakin, sillä arkiajattelijana eli terveenjärjen filosofeja me olemme aina kaikki.

  4. Saamme siis esiin mielipiteiden joukon, ns.aivoriihien tuloksen. Jotta niistä voi eristää esiin sen järkevän, tarvitaan jo hieman järeämpää työkalua, oikeaa filosofiaa eli tietoisempaa otetta.
    Pitää siis eritellä tuloksia, analysoida niiden eri puolia eli abstrahoida niitä, jotta löydämme oikeita skenaario polkuja, uusille ajatuksille psykiatriaan ja sen sairaalaan, polikkinikoihin ja hoitomuotoihin ja sisältö vaatimuksiin.

  5. Jos joku asiakasraadin ulkopuolinen nyt ymmärtää sanoa jotain, olisin minä ja varmasti koko raati ja sairaanhoitopiiri siitä iloinen. Asian voi ilmaista myös yksityisviestinä.

3 kommenttia:

  1. Nuo numerot tulivat itsestään, ei ole aikaa niitä nyt poistaa...

    VastaaPoista
  2. MUSEO-OPISTO007
    2.11.2017 15:13
    Miksi meidän pitää rakentaa ns. Paratiisiyhteisö rs:ää Arvoisat Puoluenerot ja Toverit? Miksi Te Teräsmiehet ette halua perustaa suoraan Paratiisiyhdistys rs:ää siis Paradise Assosiation eli ParadisFöreningen rs:ää?

    Nyt huomauttaisin ja kysyisin Teiltä Teräsmiehet siitä asiasta, että miten on todella käynyt ainakin tähän päivään mennessä kaikille heille, jotka ovat tulisesti olleet rakentamassa PARATIISIKANSAKUNTA rs:ää.

    Niin ja meidän pitää nyt vielä muistaa se asia, että Marxismus rs:ää on moneen junaan ja varavaunut päälle. Nyt siis on olemassa täysin sekopäistä Marxismi rs:ää, mutta on kuitenkin olemassa ns. PERUSMAXISMI rs siis sellainen, joka perustuu DIALECTICA NATURALIS rs:ään siis DIALECTICS of NATURE eli Luonnon Dialektiikka rs:ään sekä CAPITAL BOOK DN eli PÄÄOMAKIRJA-LD rs:ään sekä Matherialistical and Historical Understanding DN eli Materialistinen Historiakäsitys LD rs:ään.

    Tämän edellä tarinoidun toin kehiin sen vuoksi, kun Teräsmiesaate ja LENINISMUS eli V.I. LENIN rs tuhosi täysin tai ainakin melkein Kommunistinen Työläisliike rs:n siis Communistic Labour Movement rs:n. Nyt toivon sitä asiaa todella tarkkaan, että ei kukaan siis ei kukaan hurahda Teräsmiesaate eli LENINISMUS rs:n tukijaksi sokeasti vaan pitää todella käyttää järkeä ja epäilyä suorastaan joka paikassa jos ei muusta syystä niin siitä ainakin, että pystyttäisiin pelastamaan ainakin PERUSMARXISMI eli Marxilainen Revisionismi LD rs.

    VastaaPoista