maanantai 14. syyskuuta 2015

Ydinvoiman vastustajien virhe!



Professoritiimi yrittää MOT ohjelmassa mollata ydinvoimaa esittämällä erilaisia uuden energian kehittämisiä. He eivät ymmärrä että energissa on kyse muustakin kuin kustannuslaskennasta, jota sitäkin he laskevat väärin. Hajautettu ei ole juuri koskaan edullisempaa kuin keskitetty!

Energiaomavaraisuus ja tarjonta pitää olla aina suurempaa kuin kysyntä, näin ei hinta keinottelua synny koskaan, proffien mielestä pitäisi syntyä. Toinen mitä nämä eivät käsitä, on että pitää olla omavarainen sillä mitä jo hallitaan, eikä vasta sillä mitä kuvitellaan joskus voivan hallita. He eivät siis ymmärrä että vallitsevan toimivan rinnalla tulee kehittää uusia muotoja, jos varat sallivat ja ne sallivat sitä paremmin, mitä edullisempaa energiaa on tarjolla kehittämiseen. Ydinvoima ei suinkaan kiellä uusia energiamuotoja vaan varmistaa realiaikaisen energiansaannin ja tarjoaa edullista kestävää energiaa kehittää mitä innovaatiot tuottavat.

Professorit ovat usein puhtaita taulapäitä, ylipalkattuja ja yli korostettuja auktoriteetti tolloja joiden kyky nähdä on kovin aivopestyn oloista!



Hannu Rainesto

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mitä Teidän Toveri OP mielestänne KOMMUNISMI voisi tarkoittaa aatteena sekä talous- ja yhteiskuntajärjestelmänä, niin mitä todella? Nyt Kommunismi on selkokielellä sama asia kuin KUNTALAISUUS, kun taas Sosialismi on selkokielellä KAVERUUS ja TOVERUUS. Niin ja se toinen tapa selvitellä sitä, että mitä kaikkea Kommunismi voisi tarkoittaa, kuuluu VALTIOSOSIALISMI rl:n piiriin siis Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT. Nyt sitten se kolmas tapa kuvata sitä, että mitä kaikkea Kommunismi voisi todella tarkoittaa, kuuluu Vallankumousaatteen ja Objektiivinen Idealismi rl:n kuvioihin siis Anarkismi on yhtä kuin Sosialismi ja Anarkosyndikalismi on yhtä kuin Kommunismi. Me voimme ilmeisesti kysyä Teiltä Toverit myös sitä, että mitä nyt Teidän mielestänne Kommunismi voisi tarkoittaa. Näin lopuksi voin vielä sanoa sen, että Kommunismi eli Kuntalaisuus on suurin piirtein sama asia kuin NEUVOSTOSOSIALISMI.

    VastaaPoista