maanantai 14. syyskuuta 2015

Tarkennuksia hallituksen ja kirjoittajien talouspoliittisiin väitteisiin!



Katsotaampa tarkemmin käsitystä palkkojen laskun korreloinnista kilpailukykyyn, sillä palkkojen lasku todella parantaa kilpailukykyä eli laskee hintoja. Samalla paranee talouden tila ei vain yrityksissä vaan koko kansantaloudessa. Työllisyyteen se ei vaikuta vaikk muuta väitetään, sillä ei etua työläisille työllisyytenä jaeta vaan työsuoritusten nopeuttamisena. Jotta vaikutus olisi kuten uutisissa ja kirjoituksissa kerron, on kyseessä oltava teolliset, lisäarvoa luovat, tavaratuotannossa olevat palkat, sillä ei muilla palkoilla mitään merkitystä kilpailukyvyn kanssa ole. 

Kapitalisti käyttää kaikki keinot mitä on olemassa oman tuloksensa maksimoimiseksi, siksi myös palkkojen lasku ja halpatyövoiman massiivinen käyttö ovat tärkeitä keinoja toteuttaa tavoitteen toteutumiseksi.

Ainoa oikea keino muutokseen on murskata kapitalismi, mutta siihen eivät ole valmiita viksijät vaan ainoastaan oikeat kommunistit, he ovat myös ainoita joilla on vaihtoehto kapitalismille. Teoriat kumotaan aina vastateorioilla, ei millään muulla, joten jos aikoo kaataa kapitalismin tulee omata tämä vastateoria. Kommunistien kapitalismin vastateoria on tieteellisesti hankittu ja perusteltu "Tieteellisen maailmankatsomuksen teoria", muille kuin tieteellisesti hankituilla ja perustelluilla vaihtoehdoilla ei ole merkitystä.


Hannu Rainesto​

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Nyt Toveri Hannu Rainesto ja Toveri Heikki Typpö pitää huomata se asia, että KM PÄÄOMAKIRJA on vain ja ainoastaan tutkimus siitä asiasta, että miten LUONTAISTALOUS muuttui PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rL:ksi ja että Miten ihmeessä PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI toimii. Kun olen lukenut KM PÄÄOMAKIRJA rl:ää, niin en ole huomannut siinä kirjassa mitään sellaista kuin Idealistinen Kritiikki vaan vain ja ainoastaan tutkimusta tutkimuksen jälkeen siis tieteellisessä mielessä. Nyt pitää vielä huomata se asia, että PÄÄOMAKIRJA rl:n lähtökohta ei ole KORKKIRUUVITEORIA vaan Materialistinen Historiakäsitys ja Luonnon Dialektiikka eli LD. Meidän vielä pitää muistaa se asia, että PÄÄOMAKIRJA ei ole deterministinen siis siinä ei todisteta mitään sellaista, että ELINKEINOELÄMÄ pyrkii johonkin määrättyyn suuntaan kuten SOSIALISMI tai KOMMUNISMI vaan Elinkeinoelämän toimijat pyrkivät vain johonkin sellaiseen, jossa toteutuu kuvio Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO tai Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO ja Kasaantuminen Yritysmaailmassa ja Keskittyminen Yhteiskuntaelämässä. Niin ja nyt Makroteoria on vielä Seuraava: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'. Nyt sitten kerron sen asian pähkinän kuoressa, että mitä tarkoittaa Luonnon Dialektiikka eli LD. Niin ja nyt LD:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus. LD:n kategoriat eli laatumuuttujat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti, LD:n liikelaki on sama asia kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI. Nyt pitää vielä muistaa se asia, että Pääomakirja rL:ssä on selvitelty myös se asia, että mitä kaikkea tarkoittaa KÄYTTÖARVO ja VAIHTOARVO. Niin ja nyt sitten Käyttöarvo tarkoittaa sitä hyötyä, joka koituu kuluttajalle hänen ostamastaan tavarasta tai palvelusta, kun taas Vaihtoarvo on kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.

    VastaaPoista