lauantai 19. syyskuuta 2015

Kansantalous selittää sen mitä etsit politiikasta



Kansantaloustiede on tiedettä yhteiskunnan taloudelisesta todellisuudesta eli perusta. Kansantaloustiede tutkii, päättelee ja selittää yhteiskunnan taloudellisen perustan kaikkine tekijöineen, yleisine ja yksityisine suhteineen. Kansantaloustide paljastaa yhteiskunnan todellisen tilan, sen kuka omistaa ja mitä, ja sen miten omistaminen vaikuttaa kansakunnassa. Kapitalismissa materialistinen kansantalous selittää tuotantosuhtemme, sen miksi olemme jakautuneet omistavaan ja omistamattomaan luokkaan. Porvarillinen kansantalous taasen selittää vain yritystalouden, sen miten riiston voi suorittaa maksimiteholla, ei mitään siitä mikä vaikuttaa kansakunnan todelliseen tilaan.

Ei tässä tarvitse ymmärtää yhteiskunnallisesta perustasta, sen kasvattamisesta eduksemme kuin kaksi asiaa; Työaikaa pidentämällä tai kappalemäärää lisäämällä, lisätään pääoman kasvua ja voittoja, kaikki muu puhe on pelkkää selittelyä. Näistä kumpikaan ei lisää työllisyyttä vaan vähentää sitä. Onkin järjetöntä antaa yksityisen pääoman ohjata taloutta, sillä ottamalla talouden yhteiseenhaltuun, samme ohjattua sitä myös kaikkien meidän työllistämiseen.

Hallituksemme ei joko tätä käsitä tai sitten sen tehtävä on vain valehdella kansalle, jotta kapitalisti saa sen mitä haluaa. Bildenberg on asioiden taustalla hallintoamme ohjaamassa, ja sieltähän Soinikin ajatuksensa vuosi sitten haki.
Hallitus on yksityisen pääoman käsikassara, joka on saanut valtakirjan kansanosalta, joka ei näe metsää puilta. Tämän joukon ei pidä antaa tuhota maatamme ja paeta sitten ulkoille suojaan.

Työvoiman halpuuttaminen, sillä tavoitellaan voittoja työvoimakustannusten alentamisen kautta, mutta se ei lisää uutta arvoa vaan pelkkiä pääomien voittoja. Työvoimaa halpuutetaan vain lisäämällä sen tarjontaa hallitsemattomaksi massaksi. Maahanmuuton lisäämien on tässä tärkeä menetelmä, siksi s eon kapitalistien keinovalikoimissa tänään ykkössijalla. Pakolaisvirtojen aikaansaamiseksi tarvitaan nykymaalilmassa sotia, nyt niitä on saatu USA:n ja EU:n kapitalistien toimesta. Tämä tulee tarkoittaan työvoimanhinnan romahduttamista köyhyysastelle. Sadat tuhannet nyt porvarivaltaa äänestäneet tulevat kokemaan porvari suosimisensa, elämänsä virheeksi.

Kansantalous on keino meille kaikille selittää asiat oikein, perustellusti ja tieteellisesti pitävästi, jos vain viitsii tutustua sen perustaviin tekijöihin ja oppia niiden käytön päättelynsä ja selittämisensä pohjaksi. Rakasta kansantaloutta, se rakastaa sinua!

Hannu Rainesto



3 kommenttia:

  1. Nyt sitten Hyvät ja Arvoisat Toverit ME tarvitsemme myös luokkataistelun lisäksi sen, että ME tiedämme tasan tarkkaan sen, että mitä Sosialismi tai Kommunismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmänä voi todella tässä ja nyt tarkoittaa. Me komut ja sossut olemme huomanneet sen asian olevan totta, että Toverit Ylinerot vaahtoavat tosi kovalla tavalla Sosialismi- ja Kommunismi-asian puolesta, mutta jos erehtyy kysymään sitä, että mitä muuta Sosialismi tai Kommunismi voisi todella tarkoittaa kuin Työväenluokan etua, niin Arvoisat Toverit suuttuvat todella kovalla tavalla. Ovatko nyt Iskutaistelijat sitä mieltä, että Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä ei voi muuttua poliittisen eli Subjektiivisen toiminnan tuloksena vaan vain ja ainoastaan Objektiivisten Liikelakien ja Liikevoimien toiminnan tuloksena? Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät Arvoisa Työväenluokan Sankarillinen Sorrettu Taisteleva ETUJOUKKO?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. HEI! Marxilainen Revisionismi LD:ssä on sellainen asia, että se pohjautuu Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS eli LD ja Yhteiskuntakuvioissa Materialistinen Historiakäsitys LD:ssä sekä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI LD:SSÄ rl:ään.

    Nyt LD:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus. LD:n kategoriat eli laatumuuttujat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti. LD:n liikelaki on Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

    Niin ja nyt Makroteoria on Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'. Mikroteoria on Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä Lisäarvo, Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä Lisäarvo. Käyttöarvo on siis se hyöty, jonka kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan tavarasta ja palvelusta, Vaihtoarvo Rahayksikkö- ja Työtuntimääräisenä. Kasaantuminen Yritysmaailmassa ja Keskittyminen Yhteiskuntamaailmassa.

    PS Voin nyt sanoa sen asian, että Marxilainen Revisionismi LD:ssä on varmasti täysin eri asia kuin MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia. Nyt Marxismi-Leninismin lausepuun peruslause on sama asia kuin Objektiivinen IDEALISMI rl:n siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

    Nyt KORKKIRUUVITEORIA on Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi1 jatkumona siten, että Kommunismi1:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 jatkuen siten, että Kommunismi2:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä 2,3,4,5 jne.

    Nyt näin lopuksi kysyn sitä, että jos Kommunismi1 jo kuvaa työväenluokan täydellistä etua ja hyvinvointia, niin Hyvä Kysymys on nyt se, että miten meidän pitää ymmärtää ja tajuta esimerkiksi Orjanomistusjärjestelmä1,2,3,4 jne. Mitä nyt Vallankumousiskurit haluavat ehkä vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin?

    Nyt sitten pitää vielä muistaa se asia, että kansalaisten ja työnsankareiden ongelmatilanteita me voimme helpottaa Sosiaalipolittisten Rahastojen avulla siis SOSIAALIPOLITIIKKA sekä Henkivakuutus, Työvakuutus, Kouluvakuutus ja Kauppavakuutuus.

    Niin ja nyt on sitten olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA siis Kotikunta, Kotimaa ja Kansakuntain Liitto sekä vielä SOZIALISMUS LIBERA siis Sosiaalipolitiikka (Henkivakuutus, Kouluvakuutus, Työvakuutus ja Kauppavakuutus), Lakikirjat sekä KOULUFILOSOFIA ja PHILOSOPHIA SCHOLASTICA.

    Niin ja nyt haluan vielä korostaa ja sanoa sen asian erityisesti, että Sosiaalipolitiikka auttaa myös yrittäjätoimintaa siten, että se turvaa liikeyrityksille pahan ajankin koittaessa tarvittavan peruskysynnän siis sellaisen, jonka pohjalle Liikemaailma voi ainakin osittain oman toimintansa rakentaa.

    VastaaPoista