sunnuntai 9. elokuuta 2015

Vale-kommunistit kehityksen jarruna



Kommunistimme eli oikeasti vale-kommunistimme ovat sosialismiin siirtymisen ja kommunistisen kehityksen jarruna, todellisina sisäänpäin kääntyneinä hulapaloo sirkuksina. Heidän kykynsä ymmärrää ajan ääntä on alikehittynyttä, eivätkä he osaa edes uudistaa johtoaan tätä tosiasiaa kuulemaan. Heistä ei ole suuren muutoksen airueiksi, he ovat tosiasiassa muutoksen jarruja.
Tarkoita tässä tietenkin SKP:tä, KTP:tä, STP:tä ja ja lukemattomia eri yhdistyksiä.
Todellinen kommunisti on tulevaisuuden rakentaja, luovaotteinen näkijä ja uudistaja ja vain siksi, koska tulkitsee todellisuutta kuten sitä pitää tulkita eli tieteellisesti ja kuten siihen heitä kehoittaa myös tieteellinen marxilainen traditio.
Marxismin historiaa ei pidä unohtaa, mutta ei sen keinoilla voi nykymaailmassa ratsastaa. Historiasta pitää ottaa vain kommunistinen arvomaailma eikä sitäkään kaikkea, mutta ei vahingossakaan taktiikkaa ja strategiaa, sillä ne luodaan aikauden mukaan!
Tätä tosiasiaa eivät ole lainkaan ymmärtäneet ne vale-kommunisti, punalippujen liehuttaja tahot jotka meitä uudistajia ja ajattelijoita erottaa kokoajan joukostaan, käyttäen näin kannattajiensa tyhmyyttä hyväkseen oman asemansa pönkitykseen!
Kommunistien pitää esittää sitä miten maailmaa rakennetaan, miten ja millaisia asuntoja, millaista elämää he luovat meidän elettäväksi, ei sitä mitä oli joskus vaan sitä mitä meillä on huomenna. Kommunistin tulee olla uudistuksen tekijä, sillä ei vallankumousta ole kuin uusi, ei koskaan se mikä on jo mennyt.
Vallankumous on vanhan korvaamista uudella ja jos sitä uutta ei ole, ei ole myöskään vallankumousta!

Hannu Rainesto

2 kommenttia:

  1. Niin ja nyt Arvoisa Toveri ja Porvari Alex Raja voimme kai sanoa sen, että kaikki tieteellinen tutkimus, oli se sitten Yhteiskuntatiedettä tai Luonnontiedettä, perustuu sellaiseen asiaan kuin FILOSOFIA ja vielä erikoisesti Luonnon Dialektiikka eli LD siis AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus sekä Objektiivinen Idealismi siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus rl:ään.

    Onhan Koulufilosofia olemassa ja siinä Teoreettinen Filosofia siis Ontologia, Muodollinen Ontologia siis Matematiikka, Logiikka, Semiotiikka ja Lingvistiikka, Kosmologia, Tietoteoria, Tieteellinen Filosofia, Luonnollinen Filosofia ja Historiallinen Filosofia sekä Käytännöllinen Filosofia siis Systeemiteoria, Peliteoria, Sosiaalifilosofia siis Yhteiskuntateoria, Talousteoria, Systeemiteoria ja Peliteoria, Kielitiede eli Lingvistiikka, Moraalifilosofia siis Etiikka, Estetiikka, Axiologia eli Arvo-oppi, Teologia, Kirjallisuus ja Tilastotiede.

    Me voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Koulufilosofia tutkii niiden Teorioiden, Mallien ja Kaavojen pätevyyttä, joita erityistieteet kuten Yhteiskuntatieteet ja Luonnontieteet käyttävät omassa tutkimustoiminnassaan apunaan.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista