keskiviikko 8. lokakuuta 2014



Kohti tasa-arvoa, veljeyttä ja vapautta

Meidän tuulee suorittaa yhteiskunnallinen tulontasaus mitä pikimmin ja siihen tarvitsemme, ei yleistä tahtoa kuten luullaan vaan vallankumous, tahdoistamme riippumatta.
Yksilökeskeisen kilpailu yhteiskunnan joka pyrkii voiton maksimointiin Ihmistä siinä välineenään käyttäen, tilalle tulee asettaa yhteisöllinen, perustarpeitamme tyydyttävä yhteiskunta malli. Silloin ei tarvita voiton maksimoinnin ruoskaa, ei meidän keskenään kilpailuttamista eikä ahneiden sannanvaltaa muiden Ihmisten ylitse.

Kapitalismin objektiiviset tekijät ajavat meidät luokkajakoon ja se taasen pakottaa luokat toimimaan määräämällään tavalla, haluistamme riippumatta.
Tämä onkin se tärkeä peruste joka jo yksin riittää vaatimaan luokkayhteiskunnan hävittämistä Ihmisvihamielisenä yhteiskuntana.

Myös Suomen porvaristo on liittynyt kansainvälisen kapitalismin ylläpitämään, ahneutta tuovaan yhteiskuntamalliin puhtaasti typeryyttään ja omaa itsekästä maailmankuvaansa luodakseen.
Vallankumous on uudistamismenetelmä, joka korvaa vanhan järjestelmän virheet ja tuo tilalle uudet, eheät ja Ihmistä arvostava menetelmät, kuten yhteisöllisyyden, tasa-arvon, vapauden ja veljeyden.

Kenellä voi jotain vallankumousta vastaan, täytyy olla heikkomielinen ja näin vailla äänivaltaa, kun asioista päätetään.
Vallankumous on yhteiskunnallisen olemisemme uudistusmenetelmä, aivan kuten sitä on tieteen vallankumous tieteessä. Molemmilla vallankumouksilla on myös yhteinen yleinen logiikka ja yhteiset arvotavoitteet. Joten on järjen ja tieteellisen ajattelun vastaista ajatella asiaa jotenkin muuten.

Kapitalismin kriisi pakottaa työväenluokan kurjistumiseen, mutta siitä ei seuraa että työväenluokka viisastuisi. Kurjistumien ei ole synnyttänyt vielä koskaan järkevää ajattelua.
Järkevä ajattelu syntyy järkevien Ihmisten kokoontuessa puolueeksi, joka ei ala hokemaan mantrojaan vaan turvautuu logiikkaan ja tieteeseen ja pitää ohjenuoranaan tieteellisen maailmankatsomuksen.

Vallankumous ei vastaavasti ole punalippujen heiluttelua eikä laulunloilotusta vaan uuden paremman järjestelmän synnyttämistä, eikä nykyisen kapitalismin kehittämistä.
Uusi puolue voidaan muodostaa hyvin, edistyksellisten voimien tahdosta Punakaartin ympärille, se ei kumartele huonoja vallanpitäjiä vaan pistää heidät rautoihin.

Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö

1 kommentti:

  1. HEI! Nyt Te Toveri HETULUS väitätte kaikenlaista kuten esimerkiksi sitä, että VALTIO on aina sellainen, joka puolustaa ja suojelee vain ja ainoastaan omistavan luokan etupyrkimyksiä. Me voimme kuitenkin kysyä sitä asiaa ainakin, että mitä VALTIO tarkoittaa. Onko valtio sellainen asia, että se on sama asia kuin Ihmisjoukko ja joka on myös järjestäytynyt siten, että tällä Valtioihmisjoukolla on HALLINTO siis Riviväestö, Keskiluokka ja Ylin Väestöluokka? Onhan aina ollut keskustelussa se asia, että vaikka Työväenluokka häviää valtioympyröissä, niin aina jää jäljelle ALALUOKKA, KESKILUOKKA ja YLÄLUOKKA. Miten Te Hyvät Toverit pystytte hoitamaan ilman Valtiolaivaa Sosiaalipoliittinen Järjestelmä rp:n? Jos Sosiaalipolitiikkakuvioita ei tue VALTIOLAIVA yhteiskunnan pakotekoneiston kautta, niin ainakin Hyvä Kysymys on se, että KUKA tai ketkä todella ovat halukkaita ja valmiita maksamaan ne kuluerät, jotka syntyvät siitä asiasta, kun mahdollisille Valtiolaivan vakuutusedunsaajille pitää maksaa tarvittavat ja samalla vaaditut vakuutuskorvaukset. Kuinkahan moni Anarkisti ja samalla Vallankumousiskuri on valmis tai haluaa maksaa tarvittavat vakuutusvelvoitteensa? Onkohan tilanne se, että Iskutaistelijat haluavat vain ja ainoastaan LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, mutta HÄN iskuri ja anarkisti ei ole halukas kuin pakon edessä jos silloinkaan valmis suorittamaan maksatusvelvoitteensa?

    VastaaPoista