maanantai 6. lokakuuta 2014

Puolueemme valehtelevat meille, mutta me nielemme tämän kaiken. Koska päätämme lopettaa tämän nieleskelyn?


Puolueet jotka maatamme johtavat, hokevat nyt kuinka yhteiskuntaa tulee uudistaa. He ovat todenneet siis tehneensä kaiken väärin ja nyt sitä pitää uudistaa, ilmeisesti pois virheistä ajattelee ainakin positiivinen ihminen.

Mikähän se voisi olla se virhe tai virheiden joukko josta haluavat pois, keksiikö kukaan?

Vuosikymmeniä olen kuullut kuinka yhteiskunta muuttuu, kuinka olemme aina oravana talouselämän muutoksessa, mutta en sitä mikä nyt on kansantalousmielessä muuttunut kuin huonommaksi. Talouselämähän on kansantalouden perusta, se kaikki minkä päällä yhteiskunta seisoo.
Silloin kun riiston suhdelukua kiihdytettään, syntyy huononemista eli kurjistumista tuotantosuhteissa mutta kasvua riiston suhteen. Paradoksi jota meille syötetään samalla ,kun meitä kurjistetaan.

Miten ihmeessä selittää yhteen talouselämän pysyvä muutos ja yhteiskunnan puolueet yllättänyt uudistustarve juuri ennen vaaleja. Kaikki he haluavat nyt uudistaa virheensä, siitähän heidän kohdallaan on kyse ja siihen he hakevat meiltä valtakirjaa ja valitettavasti saavat myös kirjoitan minä nyt mitä tahansa.

Jatkuva muutos, sehän on selvä, kaikkihan kehittyy mutta yksi on silti joukosta poissa, nimittäin tuotantosuhteet, niitä ei aio kukaan uudistaa, ei yksikään Vihreä, ei yksikään Kokoomuslainen, Sossu, Kepulainen tai RKP:n ketku.
Tuotantosuhteet, siis ne suhteet jotka muodostuvat pääomien omistamisesta, siitä että työläinen tekee työt ja omistaja vie tulokset. Tuotantosuhteethan ovat koko kapitalismin perusta, että kuka muu niitä olisi muuttamassa kuin kommunistit, ei yhtään kukaan muu!! Kaikki puolueet siis valehtevat meille, koko porukka, jokainen Vihreä ja muu porvaristo, jotakin mielestämme hassua kommaria lukuunottamatta.

Hannu Rainesto

1 kommentti:

  1. HEI! Nyt Te Toveri HETULUS väitätte kaikenlaista kuten esimerkiksi sitä, että VALTIO on aina sellainen, joka puolustaa ja suojelee vain ja ainoastaan omistavan luokan etupyrkimyksiä. Me voimme kuitenkin kysyä sitä asiaa ainakin, että mitä VALTIO tarkoittaa. Onko valtio sellainen asia, että se on sama asia kuin Ihmisjoukko ja joka on myös järjestäytynyt siten, että tällä Valtioihmisjoukolla on HALLINTO siis Riviväestö, Keskiluokka ja Ylin Väestöluokka? Onhan aina ollut keskustelussa se asia, että vaikka Työväenluokka häviää valtioympyröissä, niin aina jää jäljelle ALALUOKKA, KESKILUOKKA ja YLÄLUOKKA. Miten Te Hyvät Toverit pystytte hoitamaan ilman Valtiolaivaa Sosiaalipoliittinen Järjestelmä rp:n? Jos Sosiaalipolitiikkakuvioita ei tue VALTIOLAIVA yhteiskunnan pakotekoneiston kautta, niin ainakin Hyvä Kysymys on se, että KUKA tai ketkä todella ovat halukkaita ja valmiita maksamaan ne kuluerät, jotka syntyvät siitä asiasta, kun mahdollisille Valtiolaivan vakuutusedunsaajille pitää maksaa tarvittavat ja samalla vaaditut vakuutuskorvaukset. Kuinkahan moni Anarkisti ja samalla Vallankumousiskuri on valmis tai haluaa maksaa tarvittavat vakuutusvelvoitteensa? Onkohan tilanne se, että Iskutaistelijat haluavat vain ja ainoastaan LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, mutta HÄN iskuri ja anarkisti ei ole halukas kuin pakon edessä jos silloinkaan valmis suorittamaan maksatusvelvoitteensa?

    VastaaPoista