keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Puolueet tuhoavat kansantaloutemme

Puolueet, kansanedustajamme ja yrityksemme tuhoavat kansantaloutemme, koska eivät ymmärrä mitään tuotantovastamme. 

Tosiasia taloudesta on etteivät edustajamme tiedä siitä yhtään mitään, vaikka muuta väittävät. Kyselkäähän asiasta puoluetovereiltanne, huomatte että ulkona ovat kuin lepakot.
Meillä on kaksi keskeistä mallia tarkastella taloutta, yritystalous ja kansantalous, eivätkä ne ole sama asia eikä varsinkaan niin että yritystalous korvaisi kansantalouden. Yritystalouden kriisit kuitenkin syöksevät myös kansantalouden kuralle, sillä kapitalismissa yritykset ylläpitävät kansalaisten elintasoa. Tästä tilasta ei meitä päästä kuin vallankumous tuotantotavassa, mutta juuri siitä eivät edustajamme, eivät puolueissa eivätkä eduskunnassa tai yhtään missään muualla tiedä yhtään mitään.
Tyhmä kansalainen sanoo, että vallankumous on verinen, niin onkin, mutta sellaiseksi sen tekee juuri nämä kapitalistimme ja poliitikkomme, eivät vallankumoukselliset jotka koittavat korjata vain tuon tuotantovan toimivaksi. Kerropa tästä puoluetovereillesi niin saat vihat päällesi ja potkut puolueesta, sen veran typeriä he todella ovat!

Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti