torstai 9. kesäkuuta 2016

Poliittisesta päätöksenteosta


Otanpa esimerkiksi tyypillisistä asioista kuntien ja kaupunkien valtuustoista ja lautakunnista; Listalla tuodaan politikkojen päätettäväksi kaikenlaista juttua kouluista, terveyskeskuksista, teistä, vesi ja jätevesiasioista, puistoista ja kaavoituksesta. Näihin nämä sitten ryhtyvät kuin alan asiantuntijat, apuhoitajan, kauppiaan, kaupanmyyjän, yrittäjän, sairaanhoitajan pätevyydellään jota pätevyyttä heillä ei tietystikään ole. Heidän tulisi ainoastaan tarkastella näitä asioita arvojensa ja aatteidensa pohjalta ja edellyttää virkamiehiä toteuttaa sellaisia menetelmiä, tavoitteita jotka palvelevat heidän päätösvaltansa arvo ja aatemaailmaa.

Virkamies puolestaan on poliitikon työrukkanen, ei mitään muuta. Virkamiehen tehtävä on toteuttaa jokainen asia siten kuinka poliittisen päätöksenteon arvo ja aate valinoilla tehty päätös edellyttää. Oli virkamies sitten kunnan, kaupungin tai virastonsa johtaja.
Poliitikkojen ei tule langeta ansaan että olisivat asiantuntijoita, eivät he sitä ole, jos heillä ei ole alan pätevyyttä, valitut virkamiehet sitä ovat, mutta heidän arvonsa ja aatteensa eivät asioita ohjaa, sen ohjauksen tekevät poliitikot. Poliitikot ovat yksinomaan vain oman erityisalansa, aatteidensa ja arvojensa asiantuntijoita jos sitäkään, eivät yhtään mitään muuta luuloistaan huolimatta!
Kaikki parlamentarismi on pelkkää näytelmää, jotta rahanvalta saadaan jäämään kaiken parlamenttipuuhastelun ulkopuolelle puuhaamaan rauhassa rikastumistaan. Tämän viisauden lausui mielle jo Rockefeller, kun halusi pitää rahanvallan rikkailla.

Politiikan näpertelijät eivät näe koskaan kokonaisuutta. Kyse on aatteista ja arvoista sekä rahanvallasta eli pääomista, ei mistään muusta. Niillä tätä maailmaa ohjataan, toisten arvot löytyvät vain rahanvallasta, toisten ihmisen yhteiskunnan ja luonnon arvoista. Poliitikko ei ole joka alan asiantuntija, siksi hänen ei pidä sortua näpertelee asioilla vaan ohjata asiantuntijoita arvoilla ja aatteilla.

Hannu Rainesto

10 kommenttia:

  1. HEI! Miksi tapahtuu siten kuin Te Toverit ja Porvarit väitätte? Mitä ovat Teidän todisteenne? Oletteko Te tietoinen sellaisesta asiasta kuin MUSTA PÖRSSI tai MUSTA RAHA? Oletteko TE myös siitä asiasta tietoinen, että Devalvaatio on erittäin kovan tason tulonsiirto Palkkatyöväestöltä omistavalle luokalle? Oletteko TE tietoinen myös siitä asiasta, että mitä kaikkea tarkoittaa DEVALVAATIOANSA? Nyt ainakin eräs vastaus siihen, että miksi Devalvaatio on erittäin kovan tason tulonsiirto palkansaajilta omistajille, on se, että devalvaatiossa omistaja saa devalvaatioprosentin verran enemmän kotimaan rahaa esimerkiksi markkoja ulkomaan valuutasta kuin ennen ja että devalvaatiossa palkansaajan ostovoima pienenee devalvaatioprosentin verran ulkomaan valuutassa laskien, joten se siitä asiasta. Me voimme nyt kysyä sitä asiaa, että kumpi on parempi Sisäinen Devalvaatio vain joko käsketty tai markkinajohtoinen devalvaatio, sillä molemmat ajavat saman asian. Nyt eräs vastaus on se, että devalvaatiossa yrittäjillä tuotantokustannukset pienenevät devalvaatioprosentin verran silloin kun kyseessä on ulkomaankauppa eli VIENTI, mutta kuitenkin kotimaan kaupassa tuotantokustannukset suhteessa muihin kotimaan yritysryppäisiin säilyy entisenlaisina. Miksi ovat asiat ja asian haarat siten kuin tarinoin, niin MIKSI todella? Eräs vastaus on se, että kotimaan kaupassa käytettävä rahayksikkö esimerkiksi Suomen tapauksessa on Markka siis kaikki kotimaiset yritykset käyttävät hinnoittelussaan markkaa, kun taas ulkomaan kaupassa tarvitaan ainakin KAKSI valuttaa Kotimaan valuutta ja myös Ulkomaan valuutta siis sen maan valuutta, johon myyntitoimintaa harjoitetaan. Te Herra Kurt Ekman varmaan tiedätte sen asian, että mitä Devalvaatioansa tarkoittaa. 1990-luvun alussa Herra Iiro Viinanen Valtiovarainministeri kertoi, että ei devalvoida, joten yrittäjät voivat turvallisesti ottaa lainaa ulkomaan valuuttana siis ei pelkästään markkoina. Mitä sitten tapahtui? Jo vakuuttelua seuraavana päivänä Suomen MARKKA devalvoitiin noin 40 prosentilla. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? No nyt se tarkoittaa ainakin sitä, että ulkomaan valuuttaa ottaneiden yrittäjien lainamäärä nousi yhdessä yössä markoissa laskien tämän 40 prosenttia ja seurauksena oli erittäin kova vararikkojen kierre ja yrittäjien velkavankeus. Haluatteko Te Herra Kurt Ekman tätä siis velkavankeutta ja erittäin kovan tason yrityslamaa, niin Haluatteko Te Porvarit ja Toverit sekä Sinimustanerot todella?

    Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    VastaaPoista
  2. HEI! Miten voi nykyaikana olla EXTYÖKKÄRI eli Entinen Työeläkeläinen, niin MITEN todella? Mitä esimerkiksi s.partacus voisi vastata erään katunarrin uteluun? Mitähän nyt Arvoisat SINIMUSTAT voisi tarkoittaa TROLLIARMEIJA? Onkohan nyt Extyökkäri ja Kaverit tilanne se, että koska tällä hetkellä Suomen VALTAMEDIA rs:n mielestä Trolleja ei ole kuin Isovenäläinen Kansakuntayhteisö ja Pensasneuvostoliittolaiset rs:n piirissä, niin Tekin Arvoisa Työeläkeläinen ja Extyökkäri olette ns. NEUKKUTROLLIT ja Porvarit rs:ään kuuluvia isänmaan tosikovia Ystäväsankareita? Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät Arvoisat Porvarit, Toverit ja SINIMUSTANEROT?

    VastaaPoista
  3. HEI! Miten voi nykyaikana olla EXTYÖKKÄRI eli Entinen Työeläkeläinen, niin MITEN todella? Mitä esimerkiksi s.partacus voisi vastata erään katunarrin uteluun? Mitähän nyt Arvoisat SINIMUSTAT voisi tarkoittaa TROLLIARMEIJA? Onkohan nyt Extyökkäri ja Kaverit tilanne se, että koska tällä hetkellä Suomen VALTAMEDIA rs:n mielestä Trolleja ei ole kuin Isovenäläinen Kansakuntayhteisö ja Pensasneuvostoliittolaiset rs:n piirissä, niin Tekin Arvoisa Työeläkeläinen ja Extyökkäri olette ns. NEUKKUTROLLIT ja Porvarit rs:ään kuuluvia isänmaan tosikovia Ystäväsankareita? Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät Arvoisat Porvarit, Toverit ja SINIMUSTANEROT?

    VastaaPoista
  4. HEI! Onko liikaa pyydetty se, kun kysyy perusteluja Teiltä Arvoisa Toveri ja Porvari JL? Voin sanoa sen tiedon perusteella, joka eräällä kulkurilla ja katunarrilla on, että jos Luonnon Dialektiikka eli LD ja Pääomakirja rs:n olisi todella kirjoittanut yksi ainut henkilö, niin todella sekä LD että Pääomakirja vilisisi vireitä jo sanastollisesti sekä vielä TEORIA, MALLI ja KAAVA rs.n osiossa, joten VAISTO, TAHTO ja TUNNE olisivat saaneet vallan. Mitä Hyvät Toverit ja Porvarit todella pitää sisällään Marxilainen Sosiologia LD rs:n Makroteoria ja Mikroteoria sekä vielä teoriakuvioissa Keskittyminen ja Kasaantuminen sekä Käyttöarvo ja Vaihtoarvo? Nyt erikoisesti voin sanoa sen, että KÄYTTÖARVO on yhtä kuin se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta, ja VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis se pitää sisällään Raha- ja Työtuntiosion. Voin sanoa vielä näin lopuksi sen, että ANARKISMI on toiselta nimetään Henkinen SOSIALISMI ja ANARKOSYNDIALISMI on toiselta nimetään ns. Vallankumouksellinen KOMMUNISMI. Niin ja nyt sitten ne Teoriat, Mallit ja Kaavat, joita eräs kulkuri ja katunarri kannattaa, ovat todella sama asia kuin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI, joten NATSIKOMUT ovat varmasti täysin eri asioita kuin KOMUT ja että NATSISOSSUT ovat varmasti täysin eri asioita kuin SOSSUT. Onhan vielä olemassa eräs HYVÄ KYSYMYS siis se asia, että MITÄ todella pitävät sisällään Kansallisdemokratismi eli NATIONALDEMOCRATISMUS eli NATSIDEMARIT.

    VastaaPoista
  5. HEI! Onko liikaa pyydetty se, kun kysyy perusteluja Teiltä Arvoisa Toveri ja Porvari JL? Voin sanoa sen tiedon perusteella, joka eräällä kulkurilla ja katunarrilla on, että jos Luonnon Dialektiikka eli LD ja Pääomakirja rs:n olisi todella kirjoittanut yksi ainut henkilö, niin todella sekä LD että Pääomakirja vilisisi vireitä jo sanastollisesti sekä vielä TEORIA, MALLI ja KAAVA rs.n osiossa, joten VAISTO, TAHTO ja TUNNE olisivat saaneet vallan. Mitä Hyvät Toverit ja Porvarit todella pitää sisällään Marxilainen Sosiologia LD rs:n Makroteoria ja Mikroteoria sekä vielä teoriakuvioissa Keskittyminen ja Kasaantuminen sekä Käyttöarvo ja Vaihtoarvo? Nyt erikoisesti voin sanoa sen, että KÄYTTÖARVO on yhtä kuin se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta, ja VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis se pitää sisällään Raha- ja Työtuntiosion. Voin sanoa vielä näin lopuksi sen, että ANARKISMI on toiselta nimetään Henkinen SOSIALISMI ja ANARKOSYNDIALISMI on toiselta nimetään ns. Vallankumouksellinen KOMMUNISMI. Niin ja nyt sitten ne Teoriat, Mallit ja Kaavat, joita eräs kulkuri ja katunarri kannattaa, ovat todella sama asia kuin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI, joten NATSIKOMUT ovat varmasti täysin eri asioita kuin KOMUT ja että NATSISOSSUT ovat varmasti täysin eri asioita kuin SOSSUT. Onhan vielä olemassa eräs HYVÄ KYSYMYS siis se asia, että MITÄ todella pitävät sisällään Kansallisdemokratismi eli NATIONALDEMOCRATISMUS eli NATSIDEMARIT.

    VastaaPoista
  6. Nyt ainakin minusta pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että todennäköisesti ympäristöongelmat lisääntyvät ja tuloerot elinkeinoelämän ympyröissä kasvavat.

    Niin ja nyt ihmettelen vielä sitä asiaa, että MIKSI esimerkiksi Kansan uutiset on yksi yhteen puolustamassa niitä asioita ja kantoja, joita Amerikkalainen Teekutsuliike pitää tärkeänä kuten esimerkiksi sitä, että UKRAINA-ongelma on täysin Venäjä-valtion aiheuttama siis VENÄJÄ on hyökkääjä, rikollisvaltio, terrorismin tukija ja kannattaja. Niin ja nyt ainakin KU:n toimittajien mielestä HYVÄ LÄNSI eli EU-NATO-USA edustaa täydellisesti Vapautta, Ihmisoikeuksia, Hyvinvointiasiaa ja Rauhan Aatetta, kun taas Isovenäläinen kansakuntayhteisö VENÄJÄ taas edustaa Sortoa, Nälkää, Terroria, Sotakiihkoa sekä vielä kaikkea sitä korostetusti, joka HYVÄ LÄNSI vastustaa.

    Olisiko nyt KU:n ja VL:n toimihenkilöillä miettimisen paikka ja vielä sen asian tutkimista, että mitä kaikkea tarkoittaa ja pitää sisällän sana VASEMMISTO ja että mitä taas ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MARKKINALIBERALISMI AATTEENA? Niin ja nyt mitä pahaa ja kamalaa on monikulttuuriasiassa?

    MIKSI nyt todella pitää inhota Persukapojen ja Vastarintaliikkeen tapaan MAMU eli Maahanmuuttoasiaa ja myös Monikulttuurikuviota, sillä TELLUS-planeetta on todella yksi ja sama mutta kuitenkin erilainen, sillä täällä TELLUS-planeetalle puhutaan todella esimerkiksi muitakin kieliä kuin HERRAKANSAYHTEISÖ rs:n siis esimerkiksi Ketsua, Tamili ja Sumeri, ja että on olemassa vielä ns. Etusanakielet ja Päätekielet kuten suomenkieli jne. Me olemme kaikesta huolimatta yhtä ja samaa kansakuntayhteisöä. Ehkä jotkut ihmisryhmät ovat todella enemmän tai vähemmän päivettyneen näköisiä. Onhan myös olemassa Punanahat, Ruskeat Nahat ja Valkonahat.

    Meidän pitää vielä muistaa se asia, että Juutalaiset eli JUUTALAISUUS ei ole todellakaan ROTU vaan vain ja ainoastaan USKONTO, joten ihmettelen sitä asiaa, että MIKSI todella USKONTO-asia on alkanut tarkoittaa jotain sellaista kuin ROTU Biologiamielessä.

    VastaaPoista
  7. Nyt ainakin minusta pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että todennäköisesti ympäristöongelmat lisääntyvät ja tuloerot elinkeinoelämän ympyröissä kasvavat.

    Niin ja nyt ihmettelen vielä sitä asiaa, että MIKSI esimerkiksi Kansan uutiset on yksi yhteen puolustamassa niitä asioita ja kantoja, joita Amerikkalainen Teekutsuliike pitää tärkeänä kuten esimerkiksi sitä, että UKRAINA-ongelma on täysin Venäjä-valtion aiheuttama siis VENÄJÄ on hyökkääjä, rikollisvaltio, terrorismin tukija ja kannattaja. Niin ja nyt ainakin KU:n toimittajien mielestä HYVÄ LÄNSI eli EU-NATO-USA edustaa täydellisesti Vapautta, Ihmisoikeuksia, Hyvinvointiasiaa ja Rauhan Aatetta, kun taas Isovenäläinen kansakuntayhteisö VENÄJÄ taas edustaa Sortoa, Nälkää, Terroria, Sotakiihkoa sekä vielä kaikkea sitä korostetusti, joka HYVÄ LÄNSI vastustaa.

    Olisiko nyt KU:n ja VL:n toimihenkilöillä miettimisen paikka ja vielä sen asian tutkimista, että mitä kaikkea tarkoittaa ja pitää sisällän sana VASEMMISTO ja että mitä taas ÄÄRIOIKEISTO, OIKEISTO ja MARKKINALIBERALISMI AATTEENA? Niin ja nyt mitä pahaa ja kamalaa on monikulttuuriasiassa?

    MIKSI nyt todella pitää inhota Persukapojen ja Vastarintaliikkeen tapaan MAMU eli Maahanmuuttoasiaa ja myös Monikulttuurikuviota, sillä TELLUS-planeetta on todella yksi ja sama mutta kuitenkin erilainen, sillä täällä TELLUS-planeetalle puhutaan todella esimerkiksi muitakin kieliä kuin HERRAKANSAYHTEISÖ rs:n siis esimerkiksi Ketsua, Tamili ja Sumeri, ja että on olemassa vielä ns. Etusanakielet ja Päätekielet kuten suomenkieli jne. Me olemme kaikesta huolimatta yhtä ja samaa kansakuntayhteisöä. Ehkä jotkut ihmisryhmät ovat todella enemmän tai vähemmän päivettyneen näköisiä. Onhan myös olemassa Punanahat, Ruskeat Nahat ja Valkonahat.

    Meidän pitää vielä muistaa se asia, että Juutalaiset eli JUUTALAISUUS ei ole todellakaan ROTU vaan vain ja ainoastaan USKONTO, joten ihmettelen sitä asiaa, että MIKSI todella USKONTO-asia on alkanut tarkoittaa jotain sellaista kuin ROTU Biologiamielessä.

    VastaaPoista
  8. Onko Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli Uusklassinen Talousoppi todella paras ja hienoin Yhteiskuntaoppi ja Talousteoria? Onko Materialistinen Historiakäsitys LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD sekä Luonnon Dialektiikka (DIALECTICA NATURALIS) siis LD ja DN ainoina ainakin tällä hetkellä, jotka kestävät romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit?

    Onko se asia ja kuvio totta, joka väittää ihan selväkielisesti se asian, että Uusklassinen Talousoppi ja Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli romahtaa jo heti kättelyssä todella pahasti sillä, jos nämä edellä kuvatut talousopit olisivat reaalisia ja loogisia, niin pitäisi olla totta ja realistisia Klassikkomallin oletukset. Nyt Klassikkomallin oletukset ovat seuraavat: Yrityket ovat täysin Identtisiä C:n ja Q:n suhteen, Vallitsee täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten NE ottavat Markkinahinnat annettuina, Kunkin alan yritysten tuottamat hyödykkeet ovat keskenään täysin Homogeenisiä eli samanlaisia, Vallitsee täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä. Niin nyt C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistusmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden.

    Mitenhän olisi nyt tulkittava VALTAVIRTA ei Uusklassinen Talousoppi rs:n kohtaa "Vallitsee täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä"? Ovatko Porvarit ja Toverit todella sitä mieltä, että TYÖTTÖMYYS todella johtuu vain siitä, että työttömät ovat saamattomia ja laiskoja nahjuksia ja jos HE todella haluaisivat tehdä työtä, niin HE saisivat sitä?

    Nyt näin lopuksi kysyn sitä asiaa, että Vallitseeko Elinkeinoelämän ympäristössä IDENTTISYYS- vai EPÄIDENTISYYSOLETUS rs:n mukainen tilanne, niin kumpi todella. Onhan jo ajat sitten sanottu jotain sellaista, että ei Torikauppiaidenkaan keskuudesta löyty edes kahta sellaista yritystä, jossa C ja Q olisivat edes suurin piirteikään yhtä suuria.

    Voin vielä sanoa sen, että jos ME pystymme osoittamaan sen asian olevan totta, että SUOMI-valtion ja laajemminkin TELLUS-planeetan yritysten keskuudessa ei vallitse Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen ja vielä vähemmän Täydellisen Informaation Oletus, niin on pakko kertoa, että VALTAVIRTA eli Uusklassinen Talousoppi romahtaa jo heti kättelyssä. Niin ja nyt ainoat Yhteiskunta- ja Talousteoriat, jotka kestävät romahtamatta Realismi- ja Logiikkatestissä, ovat Materialistinen Historiakäsitys LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD, sillä näiden realistisuuden ja loogisuuden osoittamiseen riittää se, kun ME pystymme osoittamaan sen olevan totta, että SUOMI-valtion ja laajemminkin TELLUS-planeetan yritykset eivät ole Identtisiä C:n ja Q:n suhteen vaan todellakin äärimmäisen kovalla tavalla Epäidenttisiä.

    VastaaPoista
  9. Onko Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli Uusklassinen Talousoppi todella paras ja hienoin Yhteiskuntaoppi ja Talousteoria? Onko Materialistinen Historiakäsitys LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD sekä Luonnon Dialektiikka (DIALECTICA NATURALIS) siis LD ja DN ainoina ainakin tällä hetkellä, jotka kestävät romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit?

    Onko se asia ja kuvio totta, joka väittää ihan selväkielisesti se asian, että Uusklassinen Talousoppi ja Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli romahtaa jo heti kättelyssä todella pahasti sillä, jos nämä edellä kuvatut talousopit olisivat reaalisia ja loogisia, niin pitäisi olla totta ja realistisia Klassikkomallin oletukset. Nyt Klassikkomallin oletukset ovat seuraavat: Yrityket ovat täysin Identtisiä C:n ja Q:n suhteen, Vallitsee täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten NE ottavat Markkinahinnat annettuina, Kunkin alan yritysten tuottamat hyödykkeet ovat keskenään täysin Homogeenisiä eli samanlaisia, Vallitsee täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä. Niin nyt C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistusmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden.

    Mitenhän olisi nyt tulkittava VALTAVIRTA ei Uusklassinen Talousoppi rs:n kohtaa "Vallitsee täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä"? Ovatko Porvarit ja Toverit todella sitä mieltä, että TYÖTTÖMYYS todella johtuu vain siitä, että työttömät ovat saamattomia ja laiskoja nahjuksia ja jos HE todella haluaisivat tehdä työtä, niin HE saisivat sitä?

    Nyt näin lopuksi kysyn sitä asiaa, että Vallitseeko Elinkeinoelämän ympäristössä IDENTTISYYS- vai EPÄIDENTISYYSOLETUS rs:n mukainen tilanne, niin kumpi todella. Onhan jo ajat sitten sanottu jotain sellaista, että ei Torikauppiaidenkaan keskuudesta löyty edes kahta sellaista yritystä, jossa C ja Q olisivat edes suurin piirteikään yhtä suuria.

    Voin vielä sanoa sen, että jos ME pystymme osoittamaan sen asian olevan totta, että SUOMI-valtion ja laajemminkin TELLUS-planeetan yritysten keskuudessa ei vallitse Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen ja vielä vähemmän Täydellisen Informaation Oletus, niin on pakko kertoa, että VALTAVIRTA eli Uusklassinen Talousoppi romahtaa jo heti kättelyssä. Niin ja nyt ainoat Yhteiskunta- ja Talousteoriat, jotka kestävät romahtamatta Realismi- ja Logiikkatestissä, ovat Materialistinen Historiakäsitys LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD, sillä näiden realistisuuden ja loogisuuden osoittamiseen riittää se, kun ME pystymme osoittamaan sen olevan totta, että SUOMI-valtion ja laajemminkin TELLUS-planeetan yritykset eivät ole Identtisiä C:n ja Q:n suhteen vaan todellakin äärimmäisen kovalla tavalla Epäidenttisiä.

    VastaaPoista
  10. HEI! Mitä pahaa on siinä, että jos esimerkiksi Työeläkeläinen ja Extyökkäri lyövät KOMMUNISMI-asiaa erittäin kovin ottein siis kuin vierasta sikaa? Onkohan Kansalliskommunismi eli Anarkosyndikalismi eli NATSIKOMUT mitään muuta kuin Kansallissosialismi eli Anarkismi eli NATSISOSSUT rs:ää? Niin ja mitä eroa on todellakin Stalinismus eli Teräsmiesaate eli Kansalliskommunismi ja Saksalainen Kansallissosialismi rs.n välillä varsinkin, kun molemmat kuuluvat ryhmään VALTIOSOSIALISMI rs? (Niin ja nyt tältä palstalta, jos jotain poistetaan, niin voitaisiin poistaa sellaiset Yrittäjät kuin esimerkiksi "samaa.mieltä ja JoukkoPalstalaisia", joten se siitä asiasta").

    VastaaPoista