keskiviikko 6. tammikuuta 2016


Mitä vallankumouksellisuus on tänään



Uskokaa tai älkää, maailmassa on tällä kertaa kaksi suurta voimaa jotka haluavat globaalin maailman, toinen on kapitalismi, ja toinen on kommunismi. Muita voimia tässä ei sitten olekaan, sillä uskonnotkin jakavat mieluummin toisensa ulos, kuin keskittyisivät maailmanvaltaan. uskonnot uskovat kapitalismin voimaan, ne siis ratsastavat kulloinkin voimassa olevalla vallalla.

Kapitalistinen halu on alistaa maailman yksilökeskeisesti yksityisille pääomilleen, kommunistien vastaavasti jakaa maailma työläisten kanssa tasan.

Kyse ei siis ole yhtään tämän kummemmasta, mutta koska kaikki valta on nyt kapitalisteilla, on se sitä myös työläisten päässä hegemonian voimalla. Muistammehan mitä hegemonia tarkoittaa, sitä itseään vastaan vapaaehtoisesti toimimista, kun työläinen kannattaa ruoskijaansa.

Mitä vallankumouksellisuus on tänään tässä konkreettisessa tilanteessa, sen voin teille kertoa tuhannennen kerran ja kerran vielä, vaikka suuressa kansankokouksessa.

 Soisi jo järjen voittavan radikaalin päänne ja aloittaa kieltämään uskonsa historian tarjoamaan joukkovoimaan jota ei enää ole eikä tule kuin joukkojen kurjistumisen kautta. Muuta tietä meillä ei ole kuin järjen tie, ja sen tulee nyt riittää tämän pysähtyneisyyden voittamiseksi.

Vallankumous ei ole, kuten oletetaan joukkovoiman näyttöä vaan puhtaasti tuotantotavan muutos prosessi, joka varmistetaan työväenpuolueen voimalla, mutta tehdään työläisjoukkojen vapauttamiseksi. Siitä käsitys joukkovoimasta vallankumouksen tekijänä. Historiallinen tulkinta asiassa on väärä tähän aikaan, sitä ei siis voi ottaa historiasta, kuten kommarimme nyt kaikkialla ymmärtämättömyyttään tekevät.

Hannu Rainesto

4 kommenttia:

  1. Hei! Nyt Te Toveri ja Porvari HR perustelette aina väitteenne Moraalifilosofiaperustalta eli Arvolähtökohdista, vaikka Te ilmeisesti varmaankin tiedätte sen, että Arvoista ei voi johtaa Tosiasiaväitteitä. Toivoisin nyt jotain sellaista, että Te otatte tarkastelunne lähtökohdaksi SOSIAALIFILOSOFIA eli Yhteiskuntateoria, Talousteoria, Systeemiteoria ja Peliteoria rs:n, jotta Me voimme tutkia Teidän Iskurien päättelykuvion järkevyyttä sekä myös totuuskuviota. Olenhan myös tarinoinut jotain sellaista, että ainakin tähän asti Kommunismi- ja Sosialismi-iskusanojen taakse on naamioitunut Teräsmiesaate siis FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS rs:n toimintakuviot ja vielä kovimmalla mahdollisella tavalla. Me voimme nyt kysyä sitä, että kumpi on parempi Työn Sankarin kohdalta arvioiden VAPAA MARKKINATALOUS vai Sosialismi- ja Kommunismisanojen taakse naamioitunut Kovan Linjan FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS Arvoisat Toverit ja Porvarit. Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät?

    VastaaPoista
  2. Hei! Nyt Te Toveri ja Porvari HR perustelette aina väitteenne Moraalifilosofiaperustalta eli Arvolähtökohdista, vaikka Te ilmeisesti varmaankin tiedätte sen, että Arvoista ei voi johtaa Tosiasiaväitteitä. Toivoisin nyt jotain sellaista, että Te otatte tarkastelunne lähtökohdaksi SOSIAALIFILOSOFIA eli Yhteiskuntateoria, Talousteoria, Systeemiteoria ja Peliteoria rs:n, jotta Me voimme tutkia Teidän Iskurien päättelykuvion järkevyyttä sekä myös totuuskuviota. Olenhan myös tarinoinut jotain sellaista, että ainakin tähän asti Kommunismi- ja Sosialismi-iskusanojen taakse on naamioitunut Teräsmiesaate siis FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS rs:n toimintakuviot ja vielä kovimmalla mahdollisella tavalla. Me voimme nyt kysyä sitä, että kumpi on parempi Työn Sankarin kohdalta arvioiden VAPAA MARKKINATALOUS vai Sosialismi- ja Kommunismisanojen taakse naamioitunut Kovan Linjan FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS Arvoisat Toverit ja Porvarit. Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät?

    VastaaPoista
  3. Miten Sosialismi tai Kommunismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmänä voisi olla jotain muuta kuin Vaihdantaan Perustuva Pääomatalous eli Kapitalismi? Niin ja nyt ymmärtääkseni esimerkiksi NEUVOSTOSOSIALISMI tai Vastaavat ovat tähän asti olleet sama asia kuin LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMI eli VALTIOKAPITALISMI. Miksi ei voi sosialismina ja kommunismina talousliittona tai vastaavana olla mitään muuta kuin erilaisia Monopolitalouskuvioita niin MIKSI todella Arvoisat Ylinerot ja Iskutaistelijat sekä Toverit ja Porvarit kuten HR+HT?

    Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    VastaaPoista
  4. Miten Sosialismi tai Kommunismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmänä voisi olla jotain muuta kuin Vaihdantaan Perustuva Pääomatalous eli Kapitalismi? Niin ja nyt ymmärtääkseni esimerkiksi NEUVOSTOSOSIALISMI tai Vastaavat ovat tähän asti olleet sama asia kuin LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMI eli VALTIOKAPITALISMI. Miksi ei voi sosialismina ja kommunismina talousliittona tai vastaavana olla mitään muuta kuin erilaisia Monopolitalouskuvioita niin MIKSI todella Arvoisat Ylinerot ja Iskutaistelijat sekä Toverit ja Porvarit kuten HR+HT?

    Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    VastaaPoista