perjantai 27. marraskuuta 2015

14 varmaa merkkiä todellisesta kansanystävästä, kommunistista!


Kommunisti pystyy monesti huomaamattomasti soluttautumaan tavallisen kansan joukkoon. Miten sitten pystyy erottamaan tämän briljantin ihmisryhmän massasta? Näistä merkeistä tunnistat varmasti tuon ihmeellisen olennon.

1. Ideat
Kommunistilta ei ideoita puutu. Hänen päähänsä putkahtelee toinen toistaan hullumpia ajatuksia päivät pitkät. Idea voi olla parannus jo olemassa olevaan toimintatapaan tai aivan uusi innovaatio ­– joka tapauksessa oikealla kommunistilla on aina oma näkökulma asiaan. Sillä kommunisti on luova.
2. Innokkuus
Kommunisti jaksaa puurtaa saman asian parissa pitkän tovin. Hän ei malta olla erossa yrityksistään parantaa maailmaa, vaan pikemminkin kasvattaa sitä ja sen osuutta elämässään. Kun Kommunisti puolestaan pääsee kertomaan yrityksistään muille, hänen puheelleen ei vaikuta tulevan loppua.
3. Sinnikkyys
Kommunisti saattaa olla takanaan useita epäonnistumisia, mutta hän ei lannistu, vaan jaksaa yrittää uudelleen ja uudelleen. Vastoinkäymiset saavat hänet vain yrittämään entistä kovemmin. Hän tietää lopulta onnistuvansa ja oppii virheistään.
4. Haasteet motivoivat
Kommunisti rakastaa haasteita, sillä ne pakottavat häntä työskentelemään yhä hartaammin yrityksensä parissa. Hän ei pidä mitään haastetta mahdottomana tehtävänä, vaan tarttuu aina tuumasta toimeen ja koettaa ratkaista haasteen parhaansa mukaan.
5. Itseluottamus
Kommunisti uskoo vankasti paitsi aatteeseensa myös itseensä. Hän on varma siitä, että molemmat tulevat menestymään. Hän osaa motivoida itseään yltämään yhä parempiin tuloksiin. Tämä onkin yrittäjän tärkein ominaisuus: jos ei usko itseensä, eivät muutkaan usko.
6. Kyky arvioida omaa suoritustaan
Vaikka Kommunisti luottaakin itseensä, hän osaa myös arvioida omaa suoritustaan realistisesti parantaakseen toimintatapojaan. Hän ei kuvittele liikaa itsestään, mutta ei anna huononkaan itsearvioinnin murskata itseluottamustaan.
7. Intohimo
aate on Kommunistille kaikki kaikessa. Tämän takia hän on hommaan ryhtynytkin: työskennelläkseen sellaisen asian parissa, josta hän todella välittää. Siksi Kommunisti jaksaa työskennellä unelmansa eteen, vaikka mitä tapahtuisi.
8. Rohkeus
Kommunisti uskaltaa ottaa riskejä eikä pelkää uusien asioiden kokeilemista. Kommunisti näkee mahdollisuuden siellä, missä muut näkevät vain riskin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän ottaisi turhia riskejä vain riskin ottamisen ilosta.
9. Tarttuu tilaisuuteen
Siinä missä muut saattaisivat nähdä vain tyhjää, Kommunisti näkee mahdollisuuksia. Mutta Kommunisti ei jätä asiaa vain huomaamisen ja idean tasolle. Hän myös tarttuu siihen.
10. Tavoitteet
Kommunisti tietää tavoitteensa ja miten päästä sinne. Hän keskittyy asiaan, eikä anna keskittymiskykynsä herpaantua maailman myllerrysten keskelläkään. Suunnitelmien toteuttaminen ei tuota hänelle vaikeuksia.
11. Joustavuus
Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Kommunisti ei kuitenkaan anna tämän häiritä, vaan osaa mukautua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sen sijaan, että hän jäisi märehtimään sitä, miten olisi asiat parhaassa tapauksessa tehnyt, hän kehittää nopeasti uuden toimintasuunnitelman.
12. Kuuntelee neuvoja
Kommunisti osaa myös kuunnella kokeneempien Kommunistien neuvoja. Hän tietää, että ei voi tietää kaikesta kaikkea, vaan ympäröi itsensä luotettavilla neuvonantajilla. Kommunisti myös osaa kuunnella heidän neuvojaan – kunhan ne eivät ole täysin ristiriidassa hänen suunnitelmansa kanssa.
13. Ihminen
Toisin kuin joskus ajatellaan, on Kommunisti vain tavallinen kuolevainen. Jokaisessa meissä piilee Kommunistin siemen, ja saadakseen sen kukoistamaan täytyy vain hankkia sopivanlainen kastelukoneisto. Eväitä kommunismiin tarjoaa esimerkiksi Punakaartin keskusjärjestö.
14.
Kommunisti on rehellinen, eikä petä aatettaan eikä tovereitaan.

Jos tunnet täyttäväsi mystisen Kommunisti hahmon tunnusmerkit, kipaise mitä pikimmiten osallistumaan Punakaartin solujen rakentamiseen! Punakaartilainen kommunisti on aina itsesäätöinen ja itseään korjaava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti