maanantai 17. elokuuta 2015

Elämisenne ohjauksen teille luo kapitalistit, eläkää kontatkaa ja vikiskää!



Pistää naurattaan, sama porukka jauhaa samaa, tosin usein tärkeää asiaa mutta eivät osaa muuttaa taktiikkansa saati strategiaansa vaikka asia ei etene yhtään. Kyllä kai sitä asialla jota ajaa jokin tavoite on jota lähestyä, jos ei niin silloinhan pitää tehda johtopäätöksiä ja tarkastella asiaa ja etsiä uusia suuntia edetä.

Minun asiani on todellinen muutos maassa ja maailmassa eli vallankumous. Vallankumous etenee ns. kuliseissa joihin en voi välittömästi vaikuttaa, tuskin juuri välillisestikään. Tästä huolimatta voin silti tarkastella asian teoriaa ja sitä myöten etsiä uusia reikiä päästä käsiksi muutokseen kohti etäistavoitettani vallankumousta.

Parasta olisi jos väki ymmärtäisi vallankumouksen merkityksen itselleen, mutta siihen meitä on vain kourallinen. Siksi on tärkeää että että edes se kourallinen pystyy laadullisesti kestävään toimintaan, mutta sekään ei siihen pysty. Aina löytyy selkäänpuukottajat ja ne jotka senkin hyväksyvät ja näin hajottavat joukon pieniin osiin.

Loppupäätelmäksi jää että vallankumoukselle on osoite joka ei petä ja se on Eurakoskentie 26, Euran Kiukaisissa, Eurakoskella. Punakaartien keskusjärjestön luona.
Väähiin on käynyt järjen ääni tässä maassa ja maailmassa, joten edelleen aloitteen jota ihmiset elää luo heille kapitalisit porvarien välityksellä ja hyvin tämä heille kelpaa, vaikka leipäpala oheneekin siivu siivulta.


Hannu Rainesto​

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti