sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vallankumouksellista hetkeä ei pidä toista kertaa tuhlata!



Valta pitää ottaa kansalle, kansan pitää ottaa haltuunsa tuotantovälineet ja tuotantosuhteet. Kansan pitää tehdä vallankumous ja näyttää kaapinpaikka!
Nyt olisi tilaisuus kansannousulle ja vallankumouksen aloittamiselle, kuten olen vuosia vasemmistoa ja muita ymmärtämään, eivät vain typerykset osaa kuunnella. Ylimielisyyttään jättävät huomiotta rivien äänen ja paapovat omaa typeryyttään. Tässä tarkoitan nyt SKP:tä, STP:tä, Vasemmistoliittoa, KTP:tä, anarkisteja, sosialistisia yhdistyksiä ja muita kommunistisia ja vasemmistolaisia vaikuttajia.
Kansa on aivopestyä typerää joukkoa, he haluavat vain uuden kusettajan itseään johtamaan ja saavat sen nyt, mutta seuraavassa jaossa pitäisi olla vasurien valmiina vyöryttään

Tämä kriisi on kapitalismin kriisi, ei siitä selvitä hallituksia siellä täällä vaihdelleen vaan luomalla uusi tapa tuottaa välttämättömät perustarpeemme.
Kapitalismi ei siihen enää pysty, se mätäni omiin objektiivisiin kehitysprosesseihinsa, nyt tarvitaan sitä uutta jota olen teille toitottanut, mutta jonka vain harva teistä on ymmärtänyt.
Jos teillä on esittää jotain parempaa kuin kansanvaltainen vallankumous, kertokaa nyt hyvänen aika se meille, mehän olemme kusessa kakaroitanne myöten!
Porvarit tulee laittaa töihin, heidän pitää korvata tekemänsä rikokset kansaa vastaan viimeistä senttiä myöten. Porvarien virastot tulee tyhjentää ja roskaväki niissä antaa vaikka leipäjonoihin, kiusatulle kansanosallemme, jos emme muuta heille keksi. Syövät heidät nälkäänsä, jos saavat vielä paskan nieltyä!


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti