maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kapitalismi on verenimijöiden valtaa verta imettävistä..


Ystävät hyvät, kun teille kerrotaan että ahneet pitävät valtaa, niin todellisuudessa teidän halutaan uskovan, että kyse on vain Ihmisluonnosta. Ja näin peitellään se tosiasia että kyse on kapitalismin objektiivista ominaisuudesta joka teille näytetään, tänä yksilökeskeisenä ahneutena. Näin itse kapitalismi säästyy purkauksiltanne ja te jäätte elämään harha luuloihinne. Kapitalismi on taloudellinen riistomekanismi, ei mikään subjektiivinen tahtotila!!

Jokaisessa pikku kylässä, teollisuus keskuksessa sekä kaupan keskuksessa olemme kapitalismin imettävänä. Maaseudulla maapääoma imee meitä monella muotoa kuiviin, mm. veroja keräämällä se siirtää kunnan varat maapääoman taskuihin. Kauppakeskukset keräävät varamme kauppiaan lippaaseen ja taajamien teollisuus vie jopa selkänahkamme.

Kuntaliitokset on pako tehdä, jotta pääsemme maapääoman ikeestä, teollisuus on siirrettävä valtiolle ja valtio kansan haltuun. Kaupat osuuskunniksi ja osuuskunnat valtiolle, näin saavutamme vapauden pääomista tai sitten vain nopeuttamalla prosessia, leikkaamalla kurkut auki näiltä kavaltajiltamme.

Oikeistolaisuus on kapitalismin kannattamista, mutta niin on myös vasemmistolaisuus, mutta ei kommunismi!
Kapitalismi on talousjärjestelmä, jonka päälle on nyky yhteiskuntamme ja sen gloobaalit pääomat kohonneet. Kapitalismi luo nämä mekanismit, joita oikeistomme mekaanisesti toteuttaa. Kyse ei siis ole subjektiivista haloista, joita voisimme ohjailla vaan objektiivisesta pakosta, jota emme voi ohjata.



Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti