maanantai 25. tammikuuta 2016


Kommunistien harhauskosta kohti työväestön taistelua!


Edelleen kommunistimme uskovat, että historiassa on se paikka, jossa kerrotaan, miten tulevaisuuteen siirrytään, mutta eivät ole sitä vielä löytäneet.

Mieluusti lyhennä heidän taakkaansa ja kerron, ettei siellä ole sellaista paikkaa, sen paljastaa jo kapitalistien menestyminen sekä työväenluokan jatkuva kurjistuminen ja kommunistimme määrän ja laadun kutistuminen. 


Työväenluokan vapauttaminen orjuudestaan ei tapahdu katsomalla, saati menemällä taaksepäin historiaan, vaan aivan samoin kuin kapitalistien edistyminen, katsomalla ja menemällä eteenpäin!

Viisas osaisi ottaa edes mallia ja kehittää siitä uutta ja parempaa, tyhmä vain etsii ja matkii mennyttä. Erialisuudessa on eteenpäin vievää voimaa, samanlaisuudessa vain massan voimaa.


Tulevaisuus otetaan, kuten kapitalistikin sen tekee, he tosin väärin, riistämällä luonnon lyhytnäköisesti omaksi hyödykseen, mutta tyhmästi lapsiaan vastaan.

Me kommunistit otamme tulevaisuuden, ensin vapauttamalla työväenluokan kapitalistien orjuudesta, sen jälkeen ottamalla vastuun luonnosta tuottamalla vastuullisesti ja tarveharkinnaisesti yhteiskunnan tarvitseman välttämättömän tavaran, sekä jaamme sen tasa-arvoisesti.


Työväestön tulee siirtyä porvarin luomista aloitteista aatteelliseen toimintaa, omien aloitteiden tuottamiseen. Sillä vain siten se voi löytää tien ulos alisteisesta tilastaan. Työväestön puolueiden tehtävä ei ole olla toteuttamassa porvariston politiikkaa, vaan yksiomaan vapauttaan meitä siitä. Työväenpuolueiden tulee ottaa aloite haltuunsa, eikä sitä voi löytää valtuustoista, lautakunnista vaan ainoastaan aatteellisesta, tieteellisestä, työväestön omasta perustasta.


Kapitalistien luoma parlamentarismi on petos, joka on työväestölle syötetty, mutta nyt on tullut aika tämä tarjoilun kieltämiseksi. Aseetkin on meille tähän jaettu suuren lakkoaallon muodossa, jolla lopetetaan porvariston kansaa halveksiva ylivalta, ennen kuin se syöksee kansamme lopulliseen kurjuuteen.

Ryhtiä työläiset, ryhtiä puolueemme, nyt on siirryttävä puolustuksesta hyökkäykseen. Jos tämä ei kelpaa johtajillemme, tulee heidät erottaa jarruina voimamme tieltä!

Hannu Rainesto​

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti