lauantai 2. toukokuuta 2015

Taistelurintamaksi kutsuminen!



Olemme siirtyneet aikaan, kun enää teot vaikuttavat. Nyt on saatava aikaiseksi rintama joka ei alistu. Sen tavoite pitää olla kaikille yhteinen ja hyvin selvä, kapitalismin kertakaikkinen nujertaminen. Tämän toteuttamiseksi tulee perustaa taisteluosastoja jotka eivät kunnioita käytännössä mitään.

Tarvitsemme neuvoston jossa ei ole hiiriä läsnä ja jolla on tunnukset joita ei voi niin vain syrjäyttää rikollisjärjestönä. Tämän neuvoston koollekutsuminen on puolueiden tehtävä, sillä niillä on tarvittavat tuhannet jäsenet jo valmiina. Näistä löytyy kyllä ydin joka osaa ajatella, johtaa uudenlaista toimintaa ja uskaltaa ottaa vastuun tulevaisuudesta. Puolueiden on oltava nyt yhteydessä kaikkiin sopiviin järjestöihin, tyyppeihin ja tahoihin joissa on potentiaalia jäärjestäytyä uudelleen.  Kollekutasutun neuvoston tehtävä on koota näistä joukko joka hyväksytään yleisesti johtamaan rintamaa.
Kansan tulee nähdä että on olemassa vaihtoehto, joka vapauttaa heidät näköalattomuudestaan.

Ihmislle tulee tarjota velattomuutta, tuota kapitalistien heille langettaman kahleen nujertamista. Tulee tarjota näköala joka vastaa ihmisten perustarpeisiin ne täyttäen. Tulee näyttää että olemme rohkeita puolustamaan heidän vapauttaan ja oikeuksiaan.

Tällainen tehtävä tulee nyt saattaa pian käyntiin ja yhteisen neuvoston käsiin tyypeille jotka ovat tehtäviinsä valmiita ja joille tavoite on selvä!
Jo ajatus siitä nyt perustetaan taisteluryhmiä saa porvarin voimaan pahoin. Liittoutuminen on nyt valtaa pitävien johtajien vastuulla tai hekin kuuluvat kansan vihollisiin.

Toimikaa saatana, teillä on vastuu, kun kerran johdatte puolueitamme. Punakaartit ovat valmiita liittymään taistelevaan rintamaan!



Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti