sunnuntai 26. huhtikuuta 2015



Kommunistisen taistelun käytäntöä ja teoriaa!



Vain tietoinen ihminen on itseohjautuva, ei aivopesty massa pysty ohjaamaan itseään luokkayhteiskunnassa mihinkään, kuten vaalit aina osoittavat. Työväki, jos olisi itseohjautuvaa, äänestäisi ja toimisi etujensa mukaan, vaan ei tee sitä koskaan. Edes heidän johtajansa eivät itse siihen pysty saati että pystyisivät siirtämään oikeaa vapautuksen luokkataisteluteoriaa heille!
Tämä usko itseohjautuvasta ihmisestä luokkataistelu yhteiskuntien aikana on perustaltaan individualistinen kuten koko kapitalismin aika ja sotii kaikkea käytännön todistamaa vastaan että myös luokkateoriaa, hegemonia käsitettä että sosiaalisen materian liikekäsitettä vastaan.

Väärä käsitys ohjaa myös väärään toimintaa kommunisteja ja se heijastuu takaisin heti kannatuksessa että vaalituloksissa.
Edes sosialismin läpikäynyt ihminen ei saavuta kommunismissa riittävää itseohjattavuutta, sillä kommunismissa ihminen saavuttaa vasta yhteisöllisyyden korkean tason. Tämä taso on edelleen ylitettävä ja vasta tällöin voimme asettaa todellisen itsesäätöisen Ihmisen tavoitteeksi, joka on sekä yhteisöllinen että itsesäätöinen. Kommunismi ei siis ole lopullinen päämäärämme vaan kommunismin jälkeinen aika, Itsesäätöisen Ihmisen tuotantotavan aika. Tämä onkin tavoitteena melkoinen, sillä se sisältää sekä pää-strategioiden paljouden että kaiken muun strategian että taktiikan paljouden mahdollistuakseen!
Tässä onkin esillä nyt se oleellinen, mikä meidän kommunistien tulisi ymmärtää jotta voisimme Ihmisille kertoa koko prosessin heidän vapautumisprosessistaan kapitalismin kiroista.

Väärillä käsityksillä on siis vakavaa merkittävyyttä, kun niitä tarjoillaan käytäntöön malliksi massoille heidän taistelussaan jokapäiväisestä leivästään. Erityisen vakavaa on ohjata ihmisiä taisteluun vapautuksestaan vanhoilla kommunisti kuvilla, vaikka niillä voikin huvitella ja hauskuutella, mutta juuri ne luovat vain romanttista uskoa, kun juuri uskomuksista meidän pitää vapautua itse ja vapauttaa työväki. Sellainen kommunistinen taistelu, joka pyrkii luomaan romanttisia käsityksiä luokkataistelusta, on väärää, sillä juuri näistä käsitykistä meidän tulee ihmisiä pois ohjata eikä luoda niitä itse heille, mukamas vaihtoehtona.
Todellinen kommunisti johtaja ymmärtää kommunismin teoreettiset vaatimukset voidakseen ohjata niiden vientiä oikein käytäntöön. Tällaisia johtajia ei suomalainen kommunismi ole pystynyt itselleen luomaan vuosikymmeniin. Pahimmillaan johtajamme ovat olleet pelkkiä pettureita joukossamme.
Kansa jolla eri ole oikeaa johtajaa, ei myöskään koska saa johdatusta vapautuakseen itsenäisyyteensä, itsesäätöiseen elämään itsesäätöisten ihmisen yhteiskunnassa!

Hannu Rainesto

1 kommentti:

  1. Miksi Te Toverit ja Puoluenerot ette halua perustella yhtään mitään? Luultavasti Te Toveri HR ja Te Toveri HT tiedätte sen asian olevan totta, että Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia ei voi olla totta ja loogista kuin korkeintaan Uskontokuvioissa, siis Marxismi-Leninismi romahtaa jo heti kättelyssä Logiikka- ja Realismitestissä. Miksi ovat näreet ja asian haarat siten kuin eräs kulkuri ja katunarri tarinoi? Nyt pitää muistaa se asia, että Filosofinen MATERIALISMI pitää sisällään Materialistinen Historiakäsitys LD:ssä ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD:ssä sekä Luonnon Dialektiikka eli LD rL:n. Nyt LD:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus, Euklidinen GEOMETRIA ja XYZ-avaruus. LD:n kategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti. LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI. Me voimme nyt todella esittää sellaisen kysymyksen, että miksi Marxsmi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia ei voi olla loogisesti ja reaalisesti osana Filosofinen Materialismi LD:ssä rL:ää. Nyt pitää muistaa se asia, että Marxismi-Leninismin Teoriaperusta on Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi ja että me tiedämme myös sen asian, että Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi pohjautuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rL:ään. Niin ja me tiedämme nyt sen, että vain sellainen Materialistinen Filosofia voi kestää romahtamatta Logiikkatestin ja Realismitestin, jonka Lausepuun Peruslause on muotoa AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Nyt sitten vain ja ainoastaan sellainen Filosofia voi olla Filosofinen Materialismi rL:ää, joka perustuu Kolmiulotteinen GEOMETRIA ja AINE-MATERIA(MASSA) rL:ään.. Marxismi-Leninismi ei voi olla loogisesti ja reaalisesti osana Filosofinen Materialismi rL:ää, joten Hyvä Kysymys on se, että mihin Filosofiaperheeseen nyt Marxismi-Leninismi voisi todella kuulua. Minusta ainoa mahdollinen Filosofiaympäristö voi loogisesti ja reaalisesti olla Objektiivinen IDEALISMI ja tämän lausepuun peruslause A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Me voimme vielä todeta sen asian olevan totta, että MARXISMI-LENINISMI on puhdasta sekoilua, jos se liitetään Teräsmieskastin mukaan osaksi Materialistinen Filosofia rL:ää, joten se siitä asiasta.

    VastaaPoista