perjantai 20. helmikuuta 2015

Uusi valta!


Valta tulee samoin kuin se tuli aikanaan kapitalisteille, se tulee työvoiman kehittymisen ja terpeidemme muodossa!
Kapitalismi katoaa, kun se ei vastaa kapitalistien tarpeita, kansa ei tiedä siitä mitään, se vain harmaana vaeltaa.

On turha kuvitella että kommunismiin voisi siirtyä järjetön massa, ei sitä silloin heille kannata opettakaan. Kommunismi on kommunistien juttu, ei kansan, kansa tulee sitten perässä aivan kuten se tuli kapitalistien perässä.

Kapitalismin kaaoksesta syntyy nälkä, kurjuus ja kuolema, siitä se syntyy uusi maailma. Sillä haemme tarpeisiimme vastusta vaikka sitten kommunismista, kun muute ei enää ole tarjolla.

Muistutan tässä nyt, että se kommunismihan on yhteisöllisyyttä, ei siis mitään muuta, joten pistää vähän naurattaan tämä tyhmyys joka täällä vallitsee. Kansa joka vastustaa yhteisöllisyyttä yksilökeskeisyyden nimissä, on tuhoon tuomittu joukko, ei siis edes mikään kansa vaan joukko idiootteja!

3 kommenttia:

  1. Nyt kysyisin sitä asiaa, että MITÄ me voisimme tehdä silloin pieneläjän ja työväestön puolesta, kun harjoitettava Talous- ja Yhteiskuntapolitiikka perustuu Äärimmäisen Epärealistiselle mallille kuten nyt sellaiselle kehitelmälle, josta me ekonomistit käytämme nimeä Uusklassinen Talousteoria tai Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli MONETARISMI. Nyt Klassikkomallin oletukset ovat seuraavat: IDENTTISYYSOLETUS C:N ja Q:N suhteen, Vallitsee täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Eri alojen tuotteet oman alansa sisällä ovat täysin homogeenisia eli Yhteneväisiä keskenään, Vallitsee täystyöllisyystasapaino siis jokainen, joka haluaa tehdä työtä niin saa sitä. Nyt siis Klassikkomallin mukaan arvioiden oletetaan jotain sellaista, että Täydellisen Kilpailun Malli eli Klassikkomalli toimii täydellisesti siis täysin kitkatta. Nyt voimme miettiä sitä, että jos otamme teoriakehitelmään mukaan sellainen kitkatekijän kuin ODOTUKSET, niin voimme kysyä sitä, että toimiiko talous siten kuin Klassikkomalli eli Täydellisen kilpailun malli määrää ja säätää.

    Nyt ihan samaa me voimme kysyä sellaisesta teoriakehitelmästä kuin MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia siis sitä, että onko Marxismi-Leninismi reaalinen ja looginen. Nyt Marxismi-Leninismi-Filosofia rl:ään kuulemma kuuluu myös sellainen ilmiökenttä, joka väittää siten, että AINE-käsite ja MATERIA-käsite ovat täysin eri asioita. Nyt sitten AINE-käsite on Luonnontieteellinen suure, kun taas MATERIA-käsite on taas Yhteiskuntatieteellinen suure siis käsittäen päällysrakenteen ja alempien kerrosten voima- ja liikesuhteita.

    Nyt on ainakin Hyvä Kysymys se, että mitä todella Marxismi-Leninismi voisi tarkoittaa, jos me emme voi Materialistinen Filosofia LD:ssä enää kääntää selkokielelle sanalla Aineellinen Filosofia, koska Aine-käsite ja Materia-käsite ovat eri asioita. Voin sanoa nyt sen asian, että niillä Filosofia-kursseilla, joilla olen ollut kurssipenkkejä kuluttamassa, niin on jopa suoraan korostettu sitä asiaa, että AINE-käsite ja MATERIA-käsite tarkoittaa samaa asiaa siis AINE-käsite on yhtä kuin MATERIA-käsite. Miksi nyt Marxismi-Leninismi on sellainen, että siinä on Filosofinen Materialismi määritelty kummalla tavalla? Mitä Te Hyvät Toverit ehkä haluatte vastata erään katunarrin ja kulkurin uteluihin?

    VastaaPoista
  2. HEI! Nyt Kapitalismi eli Pääomatalous ei ole aate eli IDEOLOGIA vaan Työnjakoon Perustuva Talousjärjestelmä, kun taas Aateritarin ja aateomaisen henkilön Yhteiskuntajärjestelmä on varmasti se kuvio, joka tulee mieleen VALTIOSOSIALISMI rl:stä. Meidän pitää muistaa se ympäristö, joka on kehissä silloin, kun me tutkimme ITSENÄISYYSPUOLUE IPU rp:n aatesekoiluja. Onhan IPU rl:n toinen nimi Kansallissosialistinen Suomen Työväenpuolue STP tai Kansalliskommunistinen Suomen Työväenpuolue.

    Miksi me emme Valtiososialismiasiassa voisi tuoda kehiin Teekutsuliike rL:n Puoluekuvio Kansallisdemokraattinen Suomen Työväenpuolue STP rL? Meidän on hyvä muistaa vielä se asia, että Valtiososialismin se alaosasto, josta me käytämme nimeä KANSALLISDEMOKRATISMI, on Talous- ja Yhteiskuntapolitiikan osalta sellainen, että kunkin kansallisdemokraattisen kansakunnan elinkeinoelämä pitää olla sellainen, että ns. kansallisesta varallisuudesta pitää vähintäin 90-prosenttia olla täysin yksityisten omistajien käsissä.

    Niin ja nyt Kansallisdemokraattinen VALTIO siis TELLUS toimii siten, että tämä valtio järjestää ensin rajun tulon siirron alemmilta yhteiskuntaluokilta Yläluokalle ja että ainoana eläkemuotona voi olla vain ns. ELINKORKO ja jonka kukin edunsaaja kustantaa täysin itse. NYT natsidemarit ovat myös sitä mieltä, että Omistajien täytyy saada päättää rivityöväestön Palkka- Työ- ja Vapaa-aikaehdoista täysin vapaasti ja että työpaikkakuvio pitää olla myös sellainen, että Rivityöväestön jäsenillä saa olla vain ja ainoastaan YKSI OIKEUS siis se, että Heidän pitää tolella täysin ehdoitta POMO-REMMI rl:n käskyjä ja jos POMO jotain sanoo, niin rivityöväestön pitää vastata täysin ehdoitta KYLLÄ HERRA, KYLLÄ HERRA, KYLLÄ HERRA.

    VastaaPoista
  3. Tää on melkein hauskempaa kuin fingerpori!

    VastaaPoista